Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Morten Wichmann

Prisniveau

Kr. 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 30 minutter, men er fleksibel

Profil

* Nomineret til “Årets Talent” ved comedy galla i 2013 og 2014.
* Har været på danmarksturne 9 gange.
* Har fået sit onemanshow vist på TV2 Zulu,
* Du kender ham måske fra Nørgaards Netfix, Comedy Fight Club, standup.dk, Ups det er live, Casper og Lars præsenterer, Fup i Farvandet, Zulu News.
* Tekstforfatter til en lang række comedy tv-programmer bl.a. Dybvaaaad, Nørgaards Netfix og Tæt på Sandheden med Jonatan Spang.
* Nummer 2 ved DM i stand-up 2008

Læs mere...

Mere om Morten Wichmann

Morten Wichmann har et stort bagkatalog af jokes der passer til de fleste lejligheder, og sætter altid et show sammen som passer bedst muligt til dit arrangement. Om det er en firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller bryllup er Morten Wichmann et sikkert valg når det kommer til underholdning.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Morten Wichmann: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Konge show!!

Morten var simpelthen så god til at fange det, der skete nede mellem publikum. Og lave nogle gode jokes derudfra... mega flot. og ellers virkede han bare så velforberedt og kom i god tid.

Anmeldt af Klaus og Stine d. 5. december 2016
4
1
5

Fangede hurtigt stemningen til festen!

Morten fangede hurtigt stemningen og hvad vi var for en virksomhed. Da først hans jokes blev mere "lumre", rullede folk rundt af grin ;-) Alle syntes at det var et rigtigt sjovt indslag til vores julefrokost!

Anmeldt af Anja d. 9. december 2019

Kontakt Morten Wichmann

Kontakt Morten Wichmann via formularen her, så vil Morten Wichmann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.