Mulle Skouboe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Mulle Skouboe

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1,5 time

Profil

1. Livsnyder
2. Fordomsknuser
3. Handicapsaktivist
4. Mor til to
5. Retfærdighedskæmper

Mulle er en kvinde, der har en mission i livet: at bryde tabuet omkring mennesker med handicap og åbne folks øjne for, hvem hun er som person. Hun er mor til to, kæreste, husejer, datter, søster og veninde, men når man møder hende, lægger man straks mærke til hendes kørestol og flyvearme. Hun er fast besluttet på at knuse fordomme og gøre folk klogere på mennesker med handicap.

Mulle er også en minoritet inden for minoriteter. Selvom hun er født i Iran, flyttede hun til Danmark som syvårig. Hun kæmpede med kulturforskelle, og hun husker stadig pinlige situationer, hvor mulle fungerede tolk for hendes far. En episode, hvor pædagogerne nægtede hende at spise spareribs, fordi hun kom fra Iran, er et eksempel på, hvordan kulturforskelle kan skabe misforståelser.

Som barn oplevede Mulle en grim skilsmisseperiode mellem sine forældre, og hun blev hurtigt et kommunebarn. Hun flyttede hjemmefra som 15-årig og blev kastet rundt fra plejefamilie til sin rigtige familie. Systemet svigtede hende, og hun endte på et botilbud, hvor beboerne var meget mere ramt af deres handicap og var meget ældre end hende.

Mulle blev mor som 20-årig, selvom hun aldrig havde ønsket børn. Hendes liv har ikke været let, men hun er fast besluttet på at skabe forståelse for mennesker med handicap og bryde tabuer.

Så tøv ikke med at kontakte mig.
Du kan kontakte mig på:

Mail: mojganzadeh@hotmail.com
Facebook siden: Mulle skouboe
Instagram: Spassermulle

Mine foredrag varer omkring 1.5 time.

Prisen er 5000 plus kørsel.

Glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Mulle Skouboe

Kontakt Mulle Skouboe

Kontakt Mulle Skouboe via formularen her, så vil Mulle Skouboe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.