Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Murjanah Bellydancer

Prisniveau

Kr. 1.200 - 2.500

Hjemby

Områder

Varighed

10 - 30 min.

Profil

Murjanah er en kraftfuld og meget feminin kunstner, med stor energi, elegance. Oplev Murjanahs fantastiske optræden med et ægte mavedansershow.
Et danseshow kan være et festligt indslag til mange anledningersåsom firmafester, private fester, bryllupper, restaurant, underviser til polterabrend. Et show varer ca 10 -20 min. Prisen afhænger af varighed og ønsker.
Kontakt Murjanah og fortæl om jeres ønsker. Transport kommer oveni prisen.

Læs mere...

Mere om Murjanah Bellydancer

En meget erfaren danser med stort repertoire i forskellige stilarter indenfor den mellemøstlige dans.
Murjanah er kendt for sin egen personlige stil, skønhed, lethed og ynde i bevægelserne indenfor de forskellige stilarter i mavedans, som hun har stort kendskab til. Hun har hendes helt egen stil og elsker at optræde for sit publikum, der giver dem en uforglemmelig oplevelse.
Murjanah har mange års erfaring som mavedanser. Hun tager hele tiden undervisning og føler med i trends og udviklingen indenfor dansen. Hun har desuden kendt til andre dansestilarter såsom ballet, hvilket hun drager nytte af i dansen. Hun danser med kant, og er dygtig til at improvisere og lave impulsive elementer i sit show. Dog er hun mest kendt for sin klassiske ægyptiske stil, som er den mest udbredte stilart. Hun er kendt for hendes elegante og sensuelle stil og bevægelser.
Når Murjanah indtager scenen, er det med en forrygende og farvestrålende dans, der er fuld af overraskelser og livsglæde, og hendes kærlighed til dansen brænder igennem, når hun forfører sit publikum. Hun har taget undervisning ved utallige undervisere i Danmark og udlandet, og udforsker fortsat dansene og kulturen bag. Hun er en grundig danser, som brænder for et godt show, og alle de ting i verdens ældste dans, som hele tiden udvikler sig.

Kontakt Murjanah Bellydancer

Kontakt Murjanah Bellydancer via formularen her, så vil Murjanah Bellydancer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.