Murjanah Bellydancer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Murjanah Bellydancer

Prisniveau

Kr. 1.200 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 - 90 min.

Profil

Murjanah er en kraftfuld og meget feminin kunstner med stor energi, elegance. Oplev Murjanahs fantastiske optræden med et ægte mavedansershow.
Et danseshow kan være et festligt indslag til mange anledninger såsom firmafester, private fester, bryllupper, restaurant, underviser til polterabend. Undervisning i mavedans til polterabend eller anden festlig lejlighed. Prisen afhænger af varighed og ønsker. Transport kommer oveni prisen. Til optræden forventes det, at der er lydanlæg på stedet.

En meget erfaren danser med stort repertoire i forskellige stilarter indenfor den mellemøstlige dans.
Murjanah er kendt for sin egen personlige stil, skønhed, elegance og ynde i bevægelserne indenfor de forskellige stilarter i mavedans, som hun har stort kendskab til. Hun har hendes helt egen stil og elsker at optræde for sit publikum, hvor hun giver dem en uforglemmelig oplevelse.
Murjanah har mange års erfaring som mavedanser. Hun tager hele tiden undervisning og føler med i trends og udviklingen indenfor dansen. Hun har desuden kendt til andre dansestilarter såsom ballet og bollywood, hvilket hun drager nytte af i dansen. Hun danser med kant og er dygtig til at improvisere og lave impulsive elementer i sit show. Hun mest kendt for sin klassiske ægyptiske stil, som er den mest udbredte stilart. Hun er kendt for hendes elegante, sensuelle stil og bevægelser.
Når Murjanah indtager scenen, er det med en forrygende og farvestrålende dans, der er fuld af overraskelser og livsglæde og hendes kærlighed til dansen brænder igennem, når hun forfører sit publikum.
Hun har taget undervisning ved utallige undervisere i Danmark og udlandet og udforsker fortsat dansene og kulturen bag. Hun er en grundig danser, som brænder for et godt show og alle de ting i verdens ældste dans, som hele tiden udvikler sig.
Har taget CATT (Certified Academic Teacher's Training) i Tyskland 2020-2021.

Videoklip


Kontakt Murjanah Bellydancer

Kontakt Murjanah Bellydancer via formularen her, så vil Murjanah Bellydancer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.