Music as Medicine

Music as Medicine

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 120 minutter

Profil

Music as Medicine er en dynamisk duo med Jan Kjær Andersen på sang og akustiske guitarer og Thorkil Christensen på fem-, seks- og ottestrengede basser.
Det er musik, der rører og rykker publikum. Energi, smukke melodier, stærke tekster, masser af guitar og svingende basspil med fede soloer.
Der er garanti for gode historier, humor og masser af dialog med publikum.

Duoen passer til festen, receptionen, kulturhuset, biblioteket, caféen, værthuset, festivalen, klubben, julehyggen, stue- eller havekoncert, butikken, kirken og aktivitetscentret. Inden- eller udendørs. Sommer eller vinter. Og der er naturligvis også musik, der kan danses til.

Jan har skrevet flere end 150 sange, der tager dig med på rejse rundt i Danmark og den store og forunderlige verden - tiden, vennerne, fællesskabet, glæden – og naturligvis kærligheden.

Udover Jans sange er der genhør med gamle kendinge af f. eks. Beatles, Creedence Clearwater Revival, Kim Larsen, Gnags og Sebastian.
Er der numre, I ønsker spillet, finder vi naturligvis ud af det :-)

Duoen består af særdeles rutinerede musikere med mange jobs i kalenderen. Jan Kjær Andersen optræder 50-60 gange i Danmark og Ungarn og er blandt andet husmusiker på Udby Kro nær Vordingborg. Thorkil Christensen spiller udover i Music as Medicine også med Soul Vaccination og Kvart i Jazz.
I 2024 har duoen optrådt i Metronomen på Frederiksberg, Café Kyst i Karrebæksminde, på Karl E i Frederiksværk og i et bosted i Næstved. Sommerkoncerter venter forude i Vordingborg Festuge og i Fiskelejet i Karrebæksminde.

Det er også muligt at booke Jan Kjær Andersen solo.

Kontakt Music as Medicine

Kontakt Music as Medicine via formularen her, så vil Music as Medicine vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.