Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Musikpaletten

Prisniveau

Kr. 8.500 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer, dog før kl. 01. inkluderet i prisen

Profil

Musikpaletten, er som navnet siger.. En palette af musik - levende musik til DIN fest, men også en palette af musikere.. fra 2 - 5 mand.
Med mange års erfaring ved tangenterne og mikrofonen, samt en sangerinde som virkelig leverer varen, kan vi med sikkerhed love dig den bedste underholdning i klassen, både under dinéren samt til dansen.
Vi formår, at tilgodese såvel den unge, med nutidens moderne toner, samt det voksne publikum, som elsker at danse til 50'er - 80'ernes store hits.

Læs mere...

Mere om Musikpaletten

Vi leverer professionel underholdning, matchende din smag og ikke mindst dine gæsters smag. Det ved vi med bestemthed, fordi vi altid taler med vores kunder om forventninger til musikken og behovet.
Ingen fest er for lille, ej heller for stor. Musikpaletten, er ikke kun en palette af musik, men også en palette af musikere. Vi udvider gerne med hhv. en trommeslager, guitarist, samt en bassist. Dvs. fra 2 - 5 mand.
Som duo, spiller vi som udgangspunkt gerne til alle størrelser fest, men anbefaler et større koncept hvis antallet af gæster nærmer sig ca. 80. Herover anbefaler vi et større koncept. Men naturligvis ikke et must. Dette er finder vi ud af når vi taler sammen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sådanne mails for vi rigtig mange af:

"Hej Michael

Vi vil sige mange tak for super god musik til vores fest... ved fru Nilsen.

Vores gæster syndes også I var super gode og vi har hørt at næste gang nogle af
vores gæster skal have fest så vil de bruge jer.

VH Karin og Morten"

Kontakt Musikpaletten

Kontakt Musikpaletten via formularen her, så vil Musikpaletten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.