Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 dage

My Jazz Romance

Prisniveau

Kr. 3.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

My Jazz Romance skaber en lækker atmosfære til enhver anledning, med en blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader, swingende jazzmelodier og velkendte evergreens .

Læs mere...

Mere om My Jazz Romance

My Jazz Romance spiller et varieret repertoire, bestående af jazzstandards og evergreens. Med denne blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader og swingende jazzmelodier skaber trioen en lækker atmosfære til jeres fest. Musikken er velegnet til såvel et intimt og afdæmpet spiseselskab, som et dansegulv med gang i. Trioen består af guitar, kontrabas og trommer og er utrolig sammenspillet, efter mange års samarbejde med blandt andet udlandstournéer, studieindspilninger, husorkester til jazz jams, samt optræden til diverse jazzfestivaler, spillesteder, receptioner og private arrangementer. Foruden denne erfaring er alle medlemmerne uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Bandet spiller også som duo (uden trommer) eller kvartet (med sang, blæs, osv.) hvis dette ønskes.

Videoklip

Anmeldelser ( | af My Jazz Romance: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik

Jeg vil takke jer for fantastisk musik til vores fest i lørdags. Det swingede big time, ligesom vi havde håbet:-)
I satte gang i hele selskabet - lige fra den 9-årige til den 81-årige. Som én af mine veninder kommenterede efter festen, "der burde være velspillet jazz til hver en fest!". Æren tilkommer jer, og hvis I får en forespørgsel fra København, ved I nu hvorfor!

Anmeldt af Jane d. 21. november 2019
5
1
5

Fire perfekte aftener

Jeg har haft fornøjelse af My Jazz Romance fire fantastiske sommeraftener på min vinbar i Skagen. Thomas var meget sød og fleksibel at arbejde med, og det nød vi godt af.
Selve musikken var helt perfekt, og stemningen My Jazz Romance skabte på vinbaren var noget nær det bedste jeg har oplevet. Jeg kan kun anbefale My Jazz Romance.
just A winebar - Skagen.

Anmeldt af Joachim Lund Andersen d. 10. august 2018

Kontakt My Jazz Romance

Kontakt My Jazz Romance via formularen her, så vil My Jazz Romance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.