Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

My Jazz Romance

Prisniveau

Kr. 3.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

My Jazz Romance skaber en lækker atmosfære til enhver anledning, med en blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader, swingende jazzmelodier og velkendte evergreens .

Læs mere...

Mere om My Jazz Romance

My Jazz Romance spiller et varieret repertoire, bestående af jazzstandards og evergreens. Med denne blanding af stemningsfulde bossa novaer, smukke ballader og swingende jazzmelodier skaber trioen en lækker atmosfære til jeres fest. Musikken er velegnet til såvel et intimt og afdæmpet spiseselskab, som et dansegulv med gang i. Trioen består af guitar, kontrabas og trommer og er utrolig sammenspillet, efter mange års samarbejde med blandt andet udlandstournéer, studieindspilninger, husorkester til jazz jams, samt optræden til diverse jazzfestivaler, spillesteder, receptioner og private arrangementer. Foruden denne erfaring er alle medlemmerne uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Bandet spiller også som duo (uden trommer) eller kvartet (med sang, blæs, osv.) hvis dette ønskes.

Videoklip

Anmeldelser ( | af My Jazz Romance: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Dejlig musik

Det var rigtig god musik, som passede til begivenheden (åbningsreception). Musikerne var ligeledes meget imødekommende og venlige, og der var fin kontakt både op til- og under arrangementet.

Anmeldt af Simon Witting d. 13. september 2021
5
1
5

Dejlig stemning

My Jazz Romance sikrede rigtig god stemning med dejlig jazz til vores bryllupsreception.

Anmeldt af Mette Skou d. 23. august 2021

Kontakt My Jazz Romance

Kontakt My Jazz Romance via formularen her, så vil My Jazz Romance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 My Jazz Romance LYD
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcFlZIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--31a0809145cc36bfa130bba97448f5a9cc2aebe7/MJR%20Promovideo%20LYD.mp3