Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Nanna Duo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra en enkelt sang til en hel dag/aften

Profil

Kvindevokal, guitar og klaver lægger stemningen til det smukkeste bryllup, den dejligste fødselsdag eller festlige reception når Nanna Duo spiller musik udvalgt til netop dit arrangement.

Læs mere...

Mere om Nanna Duo

Nanna Duo består af Nanna Elizabeth og Nanna Bottos, begge 25 år og bosatte i København. Vi er uddannede sangere/musikere fra hhv. MGK og Musikkonservatoriet og har spillet sammen i flere år.
Vi har bl.a. sammen og hver for sig sunget til Hans Pilgaards bryllup, sunget kor i X-Factor, for The Mountains (Michael Møller) og spillet til utallige smukke bryllupper og events.

Vi elsker at spille musik og være med til at lægge den perfekte stemning til din fest. Vi er meget åbne overfor ønsker til musik og spiller gerne både i kirken, under vielsen, til havefesten, til receptionen, til fødselsdagen, til middagen, til begravelsen eller til festen. Alt efter dit behov tilpasser vi sange, repetoire og lyd, så det passer til lige nøjagtigt dit arrangement.

Sagt om os:

"Nanna og Nanna var med til at gøre vores bryllup helt magisk
De sang fuldkommen fantastisk og magisk, og der var simpelthen ikke et øje tørt. Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor stor en forskel deres musik gjorde for vores reception og vielse, men jeg kan sige så meget som at det var helt overvældende fantastisk. Det var primært Nanna Bottos jeg kommunikerede med, og hun var god til at svare hurtigt og venligt på mine forespørgelser, også de mere kringlede af slagsen. En håndfuld gæster bad efterfølgende om deres visitkort, så vi er bestemt ikke de eneste der virkelig nød deres smukke musik :-)
Tusind stjerner herfra!
- Anmeldt af Maria Møller d. 1. september 2016"

Skriv eller ring endelig hvis du tænker vi kan passe til dit event - så gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig og ikke mindst spille for dig!

- Nanna & Nanna

Kontakt Nanna Duo

Kontakt Nanna Duo via formularen her, så vil Nanna Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.