Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Nanna & Rasmus

Prisniveau

Kr. 3.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Som indslag på to-tre numre op til en hel aften

Profil

Konservatorieuddannet duo med kærlighed til pop, soul og RnB lægger den perfekte stemning til din fest. Nanna & Rasmus har over en årrække spillet sammen i flere forskellige sammenhænge. Sammenspillet mellem de to er derfor helt i top. Kendte dansehits, behagelig baggrundmusik, eller blot en håndfuld af dine yndlingsnumre til din fest, middag, reception etc. alt efter hvad du ønsker.

Læs mere...

Mere om Nanna & Rasmus

Nanna er uddannet rytmisk sanger på Konservatoriet i Odense. Hun har stor erfaring med at synge både som solosanger til brylluper o.lign, som duo sammen med Rasmus, til middagsselskaber eller fest, samt som frontfigur i sit festorkester, som ofte spiller til store gymnasiefester, bryllupper og fødselsdage. Nanna har bl.a. sunget til Hans Pilgaards bryllup, sunget kor for Peter A.G, Saveus og i X-factor og er selv signet som artist hos Warner Music.

Rasmus er uddannet guitarist på Konservatoriet i Aarhus og har ligesom Nanna spillet til et hav af forskellige arrangementer. Han spiller bl.a. guitar for Jacob Dinesen og har været på tour med ham hele sidste år.

Sammen udgør de duoen Nanna & Rasmus som sammensætter netop det musikalske indslag, du søger - hvad enten det er et par unikke numre udvalgt til dit bryllup, lækker baggrundsmusik til middagen, eller med fuld knald på til dansegulvet til festen.

Kontakt os og hør nærmere hvordan vi kan sammensætte et indslag, som passer til netop dit arrangement.

Kontakt Nanna & Rasmus

Kontakt Nanna & Rasmus via formularen her, så vil Nanna & Rasmus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.