Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Nanna & Rasmus

Prisniveau

Kr. 3.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Som indslag på to-tre numre op til en hel aften

Profil

Konservatorieuddannet duo med kærlighed til pop, soul og RnB lægger den perfekte stemning til din fest. Nanna & Rasmus har over en årrække spillet sammen i flere forskellige sammenhænge. Sammenspillet mellem de to er derfor helt i top. Kendte dansehits, behagelig baggrundmusik, eller blot en håndfuld af dine yndlingsnumre til din fest, middag, reception etc. alt efter hvad du ønsker.

Læs mere...

Mere om Nanna & Rasmus

Nanna er uddannet rytmisk sanger på Konservatoriet i Odense. Hun har stor erfaring med at synge både som solosanger til brylluper o.lign, som duo sammen med Rasmus, til middagsselskaber eller fest, samt som frontfigur i sit festorkester, som ofte spiller til store gymnasiefester, bryllupper og fødselsdage. Nanna har bl.a. sunget til Hans Pilgaards bryllup, sunget kor for Peter A.G, Saveus og i X-factor og er selv signet som artist hos Warner Music.

Rasmus er uddannet guitarist på Konservatoriet i Aarhus og har ligesom Nanna spillet til et hav af forskellige arrangementer. Han spiller bl.a. guitar for Jacob Dinesen og har været på tour med ham hele sidste år.

Sammen udgør de duoen Nanna & Rasmus som sammensætter netop det musikalske indslag, du søger - hvad enten det er et par unikke numre udvalgt til dit bryllup, lækker baggrundsmusik til middagen, eller med fuld knald på til dansegulvet til festen.

Kontakt os og hør nærmere hvordan vi kan sammensætte et indslag, som passer til netop dit arrangement.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nanna & Rasmus: 5.0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Nanna synger smukt.

Anmeldt af Hanne Brund Skov d. 12. september 2016
5
1
5

Perfekt start på en hyggelig dag

Jeg skulle arrangere mine forældres guldbryllup med en lille havefest/frokost for de nærmeste, og havde lyst til at starte dagen med lidt blød musik på terrassen. Kendte ikke rigtig nogen som jeg havde lyst til at bruge, så jeg gik på eventzonen og valgte at kontakte Nanna og Rasmus udfra mavefornemmelse, alder, lydprøver og rekommandationer fra andre brugere. Nanna svarede allerede samme dag, og vi fandt hurtigt frem til en aftale.
Min mor er ret sensitiv mht lyd, og jeg var personligt lidt bekymret med tanke på tidligere erfaringer fra event branchen. Men det viste sig hurtigt at være helt unødvendigt. Nanna og Rasmus ankom i god tid, stillede op, lavede lidt lydprøver, og så underholdt de ellers vores gæster på smukkeste vis under ankomst og velkomstdrink.
Jeg fik uopfordret og positiv feedback fra flere i selskabet, og vil absolut anbefale Nanna og Rasmus til min omgangskreds. Vil desuden ikke tvivle med selv at kontakte dem igen for fremtidige arrangementer.
Så endnu engang en stor tak, og held og lykke i fremtiden.

Anmeldt af Susanne Thun d. 5. september 2016

Kontakt Nanna & Rasmus

Kontakt Nanna & Rasmus via formularen her, så vil Nanna & Rasmus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 En Kort en Lang
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/5452/Enkortenlang.mp3
 2. 00:00 Midnight in Harlem
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/5453/Midnightinharlem.mp3
 3. 00:00 There Will Never be Another You
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/5454/Therewillneverbe.mp3
 4. 00:00 Overgiver mig Langsomt
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/5455/overgirmiglangsomt.mp3
 5. 00:00 It Could Happen to You
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/5456/It_cooul_happen.mp3