Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 15.000

Hjemby

OmrĂĽder

Varighed

35 min. eller efter behov

Profil

🎉 UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION 2024 🎉
Imponerende trylleri med grinegaranti - kvalitetsunderholdning til enhver lejlighed!

Med mere end 16 ürs erfaring som professionel tryllekunstner og mentalist, anses Nicolaj som vÌrende en af landets mest kompetente i faget. Dyb fascination og højlydt latter stür i højsÌdet, nür Nicolaj gør sin entrÊ som magisk underholder. Han leverer en ekstraordinÌr og magisk oplevelse, som selskabet med garanti vil huske!

Skab de bedste rammer om arrangementet med et stĂŚrkt, magisk indslag!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Nicolajs optrÌden var spot on. Han var sjov, underholdende og mesterligt magisk. Selskabet fra nÌr og fjern i alle aldre var dybt betaget og følte sig inddraget hele vejen igennem. Stor anbefaling af tryllekunstner Nicolaj herfra"

Hvem er Nicolaj?

Nicolaj har med sin dybe passion for trylleri og tankelĂŚsning gennem ĂĽrene perfektioneret sig som bĂĽde tryllekunstner og mentalist. Ikke alene er Nicolaj en professionel performer af kaliber, men hans gennemgribende evne til at underholde og interagere med sit publikum, er mindst ligesĂĽ betagende.

Hans imponerende CV tÌller +500 optrÌdener fra arrangementer som konfirmationer, sommerfester, fødselsdage, julefrokoster, bryllupper og adskillige andre festlige begivenheder. Kun fantasien sÌtter grÌnsen for arrangementstypen, Nicolaj bidrager med underholdningen til.

Med sig bringer han storslüet stemning og højt humør sammen med sit arsenal af kvalitetseffekter. Dertil evner han pü underholdende vis at vÌre usÌdvanlig morsom og gør samtidig meget for, at hans publikum føler sig büde inddraget og tilpas showet igennem.
Den stÌrkt passioneret ageren viser sig tydeligt i showene, da Nicolaj med stor respekt gür op i, at selskabet skal vÌre og føle sig som en del af underholdningen. Hans tanker gür pü, at et show uden publikumsinteraktion er et indholdsløst show. Desuden sÌtter Nicolaj en Ìre i at personliggøre og tilrettelÌgge showet, sü det matcher arrangørens forventninger til underholdningen.

SĂĽdan optrĂŚder Nicolaj

Som tryllekunstner og performer adskiller Nicolaj sig blandt andet ved, at han tør vise, hvem han er på scenen. Han er ikke bleg for at dyrke selvironien, hvilket bidrager til en nærværende, personlig og stærk optræden. Nicolajs tanker går på, at jo mere han giver af sig selv, jo mere får han tilbage fra selskabet. Altsammen sker med en bagvedliggende seriøsitet og grundlæggende respekt omkring tryllekunsten – for som han siger: ”Det er målet, at selskabet skal grine og snydes, når jeg bidrager med underholdningen”.

At booke Nicolaj som tryllekunstner og underholder er et fremragende valg, hverken arrangøren eller gÌsterne vil fortryde. Tryllekunst hører under kategorien af de mere unikke underholdningsformer, der büde kan berøre, underholde og mystificere alle aldre - hvad enten det omhandler børn, voksne eller Ìldre.

4 gode grunde til at booke tryllekunstner Nicolaj Mogensen

- Som tryllekunstner appelerer Nicolaj til samtlige aldersgrupper med sit trylleri og underholdning som helhed
- Som tryllekunstner tilrettelĂŚgger Nicolaj sit show, sĂĽ det er tilpasset arrangementet og selskabets behov
- Som tryllekunstner er humor essentielt for underholdningsvĂŚrdien - trylleri er kun fedt, hvis det bakkes op med underholdende og sjove indspark undervejs
- Som tryllekunstner er Nicolajs underholdning helt i top - hans selskabsforstĂĽelse og publikumsinddragelse medvirker til en sĂŚrprĂŚget tryllekunstneroptrĂŚden, selskabet sent glemmer

Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til: Tryllekunstner og underholdning til konfirmation, tryllekunstner og underholdning til julefrokost, tryllekunstner og underholdning til bryllup, tryllekunstner og underholdning til fødselsdag, tryllekunstner og underholdning til firmafest, tryllekunstner og underholdning til privat fest, tryllekunstner og underholdning til sommerfest, tryllekunstner og underholdning til vejfest, tryllekunstner og underholdning til polterabend og meget, meget mere.

Musikafspiller

  1. 00:00 Velkommen til min profil! :-)
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUJnIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--bd5d6831055d8fc42a02df1281123b4e15422922/Track40.mp3?5728860

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Nicolaj Mogensen: 4,9 ud af 5 baseret pĂĽ 19 anmeldelser )

5
1
5

Fortryllende

Vi var alle tryllebundet. Nicolai er virkelig dygtig, og han fĂĽr vores bedste anbefalinger med herfra.

Anmeldt af Marianne Bredahl d. 4. juli 2023
5
1
5

Super prĂŚstation.

Nicolaj var der lige til aftalt tid. En kort prĂŚsentation af ham og han var pĂĽ i 30 intense minutter, det var spĂŚndende, sjovt og virkelig god underholdning, passede perfekt til selskabet.
Kan klart anbefale ham 100%.

Anmeldt af Dorthe Madsen d. 1. maj 2023

Kontakt Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Kontakt Tryllekunstner Nicolaj Mogensen via formularen her, sĂĽ vil Tryllekunstner Nicolaj Mogensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.