Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

Professionel magisk underholdning i absolut topklasse! Kig forbi og hør/se nærmere!

Med over 10 års erfaring indenfor trylleriet i bagagen, har Nicolaj i dag sat sit unikke præg på det. Originalitet og humor står i højsædet, når Nicolaj gør sit indtog som magisk underholder. Han leverer en uforglemmelig og magisk oplevelse, som publikum vil snakke om længe efter. Det helt rette valg til jeres næste arrangement!

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Mit trylleeventyr startede for nu over 10 år siden, og har siden været min helt store passion. Begejstring, krampegrin og dyb, dyb fascination er gennemgående omdrejningspunkter, jeg tager med rundt i landet og gladeligt deler ud af.

Arrangementer:
Som tryllekunstner optræder jeg til div. arrangementer - fødselsdage, familiefester. bryllupper, konfirmationer, vejfester, messer osv. Ja, mit trylleri spænder bredt - det er uden tvivl en størrelse alle, uanset alder, kan forholde sig til, og synes er spændende. Min påstand er derfor, at en tryllekunstner altid er et sikkert valg til (næsten!) ethvert arrangement.

Shows:
I trylleverdenen skelner tryllekunstnere typisk mellem to typer shows - "sceneshowet" og "close-up showet".

"Sceneshowet" er betegnelsen for show-typen, hvor jeg står foran hele publikum på én gang - rekvisitterne er typisk større end de klassiske spillekort, bolde og mønter. Under showet vil alle opleve de store effekter og grin sammen, og på den måde vil vi fungere som ét stort fællesskab. Det er ligeledes under sceneshowet, publikum vil deltage aktivt med tryllekunstneren på scenen (eller gulvet). Showet bærer en særdeles høj underholdningsværdi og er ideelt til større selskaber. Det er et unikt show i top kvalitet når tanker læses, ting forsvinder og mirakler opstår på den store scene.

"Close-up showet" er omvendt betegnelsen for show-typen, hvor magien foregår helt tæt på publikum. Her tøffer jeg rundt til bordene med gæster og udfører ægte magi på helt tæt hold. Dermed er mindre rekvisitter (spillekort, bolde, mønter osv.) ideelle under close-up showet. Ydermere har close-up showet den specielle kvalitet, at oplevelsen altid forekommer enormt hyggelig og en tand mere intim for alle, når gæsterne ser magien udfolde sig lige foran deres næser. Under showet vil ellers ordinære ting skifte udseende, kort skifter farve, tankeeksperimenter udføres og humoristiske historier tilføjes.

OBS: Sceneshowet og close-up showet kan kombineres til arrangementet. Mit show tilpasses og varieres altid med omhu, så det matcher jeres behov!

I er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende forespørgsel. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Magiske hilsener
Nicolaj Mogensen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Nicolaj Mogensen: 4,6 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Tak for et magisk minde

Vi sender hermed vores bedste anbefalinger- Nicolaj skabte et magisk minde til vores datters konfirmation. Et rigtig flot og tilrettelagt show fyld med grin og latter.

Anmeldt af Mette Sørensen d. 18. maj 2019
5
1
5

Super godt show

Nicolaj forstod at give showet et tvist af ( jeg har ikke helt styr på nummeret ) og så fuldstændig tage fusen på publikum og i den grad have helt styr på nummeret. Der var morskab og vi kunne ikke regne nummrene ud. Super godt og anbefales værdigt :O)

Anmeldt af Pia Munk Nielsen d. 18. oktober 2018

Kontakt Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Kontakt Tryllekunstner Nicolaj Mogensen via formularen her, så vil Tryllekunstner Nicolaj Mogensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.