Niels Flensborg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Niels Flensborg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-40 minutter

Profil

Niels har optrådt følgende steder: Zulu Open Mic, DM i stand up 2018 og 2019. Jelling musikfestival 2019. Comedy Zoo København. Opvarmer for Anders Matthesen. Vært for til utallige forskellige comedyaftener rundt omkring i landet.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Niels Flensborg

Til dagligt optræder Niels på open mikes 3-4 gange i ugen for at teste nye jokes af og finpudse sit sæt, så det sidder liger i skabet hver gang. Han performer både i Aarhus, Odense, Aalborg og København og har derfor erfaring med mange forskellige typer publikummer og lokaler. Udover det er han også en af de få komikere i Jylland, der laver stand up på engelsk, hvilket han gør 1-2 gange i ugen. Derfor er han også velegnet til at underholde et internationalt publikum. Ved siden af stand up, laver han impro comedy, så han er god til bruge sin krop og mimik til at gøre sin comedy mere levende.
Niels' stil er meget selvudleverende, da hans historier og jokes ofte tager udgangspunkt i sit eget liv. Mange af hans emner er almindelige hverdagssituationer som han formår at finde det sjove i. Hans stil indeholder også mere satiriske træk, da han elsker at drage paralleller mellem Danmark og udlandet og at se det sjove, i hvordan verden har udviklet sig. Dette tager udgangspunkt i at Niels har studeret historie og engelsk på universitetet. Han er desuden god til at tilpasse sit show til jeres arrangement og vil gerne lave målrettet materiale såfremt arrangøren ønsker det. I kan være sikre på at få en underholdende dag/aften hvis i booker et show med Niels.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Niels Flensborg: 4,6 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Utrolig god oplevelse

Vi havde en utrolig god oplevelse, og alle syntes, det var et rigtig godt indslag. Niels havde brugt alle de ting om konfirmanden, som vi havde givet ham, og som han kunne lægge ind.
Kan kun anbefale ham.

Anmeldt af Marianne Marhauer d. 8. maj 2023
5
1
5

Fantastisk underholdning til vores konfirmation

Niels lavede stand-up til vores søns konfirmation og det gav en helt fantastisk stemning. Publikum var blandet fra unge til ældre og alle grinede og var godt underholdt.
Niels formåede virkelig at tale ind til konfirmandens teenager liv og med en god balance så det ikke blev for pinligt.
Vi kan varmt anbefale Niels.

Anmeldt af Helle Poulsen d. 22. maj 2022

Kontakt Niels Flensborg

Kontakt Niels Flensborg via formularen her, så vil Niels Flensborg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.