Niels Flensborg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Niels Flensborg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-40 minutter

Profil

Niels har optrådt følgende steder: Zulu Open Mic, DM i stand up 2018 og 2019. Jelling musikfestival 2019. Comedy Zoo København. Opvarmer for Anders Matthesen. Vært for til utallige forskellige comedyaftener rundt omkring i landet.

Til dagligt optræder Niels på open mikes 3-4 gange i ugen for at teste nye jokes af og finpudse sit sæt, så det sidder liger i skabet hver gang. Han performer både i Aarhus, Odense, Aalborg og København og har derfor erfaring med mange forskellige typer publikummer og lokaler. Udover det er han også en af de få komikere i Jylland, der laver stand up på engelsk, hvilket han gør 1-2 gange i ugen. Derfor er han også velegnet til at underholde et internationalt publikum. Ved siden af stand up, laver han impro comedy, så han er god til bruge sin krop og mimik til at gøre sin comedy mere levende.
Niels' stil er meget selvudleverende, da hans historier og jokes ofte tager udgangspunkt i sit eget liv. Mange af hans emner er almindelige hverdagssituationer som han formår at finde det sjove i. Hans stil indeholder også mere satiriske træk, da han elsker at drage paralleller mellem Danmark og udlandet og at se det sjove, i hvordan verden har udviklet sig. Dette tager udgangspunkt i at Niels har studeret historie og engelsk på universitetet. Han er desuden god til at tilpasse sit show til jeres arrangement og vil gerne lave målrettet materiale såfremt arrangøren ønsker det. I kan være sikre på at få en underholdende dag/aften hvis i booker et show med Niels.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Niels Flensborg: 4,6 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Super godt stand-up

Niels Flensborg gav en fantastisk optræden til 30 års fødselsdag. Han formåede både at lave det personligt og vise noget af eget materiale. Lige som jeg havde forventet det, var det virkeligt godt. Alle gæster og fødselar var virkelig begejstret og syntes, det var fantastisk og hylende sjovt. Tak til Niels for en fantastisk optræden. 🇩🇰🙏

Anmeldt af Lena Rytter Vraa d. 25. juni 2023
5
1
5

Fantastisk show

Niels lavede et fantastisk personligt show til et brudepar og ramte publikum helt perfekt. Jeg kan kun anbefale ham.

Anmeldt af Alice Larsen d. 4. juni 2023

Kontakt Niels Flensborg

Kontakt Niels Flensborg via formularen her, så vil Niels Flensborg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.