Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Niels Flensborg

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 minutter

Profil

Niels har optrådt følgende steder: DM i stand up 2018. Jelling musikfestival 2019. Comedy Zoo København. Opvarmer for Conrad Moldens "Danglish" show. Vært for Helping Hands velgørenhedsarrangement

Læs mere...

Mere om Niels Flensborg

Til dagligt optræder Niels på open mikes 3-4 gange i ugen for at teste nye jokes af og finpudse sit sæt, så det sidder liger i skabet hver gang. Han performer både i Aarhus, Odense, Aalborg og København og har derfor erfaring med mange forskellige typer publikummer og lokaler. Udover det er han også en af de få komikere i Jylland, der laver stand up på engelsk, hvilket han gør 1-2 gange i ugen. Derfor er han også velegnet til at underholde et internationalt publikum. Ved siden af stand up, laver han impro comedy, så han er god til bruge sin krop og mimik til at gøre sin comedy mere levende.
Hans stil er meget selvudleverende, da hans historierne og jokes ofte tager udgangspunkt i sit eget liv. Mange af hans emner er almindelige hverdagssituationer som han formår at finde det sjove i. Hans stil indeholder også mere satiriske træk, da han elsker at drage paralleller mellem Danmark og udlandet og at se det sjove i hvordan verden har udviklet sig. Dette tager udgangspunkt i at Niels studerer historie og Engelsk på universitetet. Han er desuden god til at tilpasse sit show til jeres arrangement og vil gerne lave målrettet materiale såfremt arrangøren ønsker det. I kan være sikre på at få en underholdende dag/aften hvis i booker et show med Niels.

Anmeldelser ( | af Niels Flensborg: 4,5 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Niels gav et super show til vores søns bryllup.
Han forstod at blande episoder om parret ind så det blev personligt og sjovt.

Anmeldt af Anette Jakobsen d. 20. september 2020
5
1
5

Rigtig god stand-up for vores efterskoleelever!

Niels lavede en sjov og vedkommende performance, som vores elever var vilde med. Tusind tak!

Anmeldt af Simone Jørgensen d. 1. juli 2020

Kontakt Niels Flensborg

Kontakt Niels Flensborg via formularen her, så vil Niels Flensborg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.