Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nikolaj Jartved

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 min

Profil

5 års erfaring og har været på TV2 zulu for DM 2019. Har bl.a. opvarmet for Simon Talbot, Torben Chris og Nikolaj Stockholm

Levere både matriale som giver stof til eftertanke og matriale som kun har den ene funktion, at det er sjovt.

*Har et speciale i konfirmationer, hvor konfirmanden ikke bare får et grin, men også et budskab som personen kan tage videre i livet

Læs mere...

Mere om Nikolaj Jartved

(Prisen bliver altid tilpassede det pågældende event, og det er altid gratis at få et tilbud :-) )

Nikolaj Jartved har lavet stand-up i over 5 år, og nåede i 2019 til semifinalen i DM i Stand-up, hvor man første gang kunne se ham på TV2 Zulu. Han har været en komiker i konstant udvikling siden, trods pandemien, og for tiden blæser han udover de danske stand-up scener og underholder det ene publikum efter det næste, bl.a. for nylig på det legendariske Comedy Zoo som et af deres fremhævede upcoming talenter.
Jartved har en speciel dialekt og nogle særlige udfordringer, så han havner i nogle ret syrede situationer og har et ganske unikt perspektiv på sin omverden.
Jartved deler ud af hans skøre sind, når han leverer både ren sjov og stof til eftertanke med masser af skarpe jokes og et særligt højt niveau af selvironi!

Jartved befinder sig godt både over og under bæltestedet. Han ønsker at leverer mere end bare et grin. Han er også en mutivator, så du får også noget til rygsænken.

Hans egen humor er ofte til den grove side, men grovheden bliver næsten altid fulgt op med en pointe.

Han gør en dyd ud af, at tilpasse sit show til sine omgivelser, så han rammer det pågældende publikum bedst muligt

Så hvis I ønsker underholdning, hvor I i samme show griner af hvorfor Nikolaj er god til slikke fisse, men samtidigt klapper af et større budskab , så er det Nikolaj i skal booke.

For Nikolaj Jartved laver stand-up i særklasse.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nikolaj Jartved: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Skide skægt

Det var bare en skidegod oplevelse.

Anmeldt af Dannie Riise d. 3. oktober 2021
5
1
5

Super underholdende

Da først vi fik fat i Nokolajs skønne “dialekt”😉 så gik hans show over alt forventning. Han havde os fra start til slut.

Anmeldt af Christina d. 12. september 2021

Kontakt Nikolaj Jartved

Kontakt Nikolaj Jartved via formularen her, så vil Nikolaj Jartved vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.