Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Nikolaj Jartved

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 min

Profil

3 års erfaring og DM semifinalist 2019

Levere både matriale som giver stof til eftertanke og matriale som kun har den ene funktion, at det er sjovt

Læs mere...

Mere om Nikolaj Jartved

Nikolaj er en gæv gut, som ikke er bange for at tage pis på sig selv. Nikolaj er stærk selvironisk, og alligevel lyder han ikke som de komikere du måske har hørt. Han har en hel speciel dialekt, som han er født med. Hans stemme og hans generelle fysik, gør at han får nogle komiske oplevelser fra sin omverden. Disse situationer har Nikolaj det med at udnytte :-)

Nikolaj befinder sig godt både over og under bæltestedet. Endvidere kan han være samfundskritisk. Der er mange ting i vores samfund, som han synes er uforståeligt. Eksempel kan være: hvordan er det muligt at have et lønnet arbejde, samtidigt med at man er på førtidspension?? Og hvordan kan være at vi lever i et samfund hvor vi på den en side har travlt med at differentiere os fra hinanden, og på den anden side, gør vi alt for at leve op til ”normen”

Så hvis I ønsker underholdning, hvor I i samme show griner af hvorfor Nikolaj er god til slikke fisse, men samtidigt klapper af en knivskarp samfundsvinkel, så er det Nikolaj i skal booke.

For Nikolaj Jartved laver stand-up i særklasse.

Fra tidligere kunde
"Jeg booket Nikolaj til et fodboldarrangement i Ølstykke. Vi var ca 80 m/k i alderen 30-70, du tog os alle med storm, ung som gammel, mand som kvinde, med din charme, selvironi, ydmyghed og direkte jokes langt under bæltestedet...ALLE var solgte over DIG👏🏻🙏🏻 En fantastisk aften i dit fantastiske og livsbekræftende selskab tog sin begyndelse og vi grinede stadig 4 timer efter" ---‎Michael Major Jense

Videoklip

Kontakt Nikolaj Jartved

Kontakt Nikolaj Jartved via formularen her, så vil Nikolaj Jartved vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.