Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

NORMAN

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

"Keeping it country"...Alle klassikerne og mange af de nye..........

Læs mere...

Mere om NORMAN

Skal jeres arrangement rammes ind i lækker Country musik fra Guds eget land. Så er I landet på den rette side. NORMAN er det nyeste country navn på den danske country-musik scene. Der ligger der mange års erfaring bag navnet NORMAN. Den drivende kraft i bandet er Bendt Aaen Vokal + Guitar. Bendt har sine rødder i festmusikbranchen, hvor han gennem mange år har spillet landet tyndt med sit fest-musik. Numrene rækker helt tilbage fra eksempelvis Hank Williams, Willie Nelson, Bellamy Brothers og til de nyere yngre kunstnere som Garth Brooks, Brooks and Dunn, Alan Jackson og mange mange andre.
NORMAN kan engageres som solist, duo eller som helt band.

NORMAN-XL er Danmarks eneste countryband med Fiddle og Steel-guitar. Instrumenter som er helt uundværlige i den originale countrymusik.

NORMAN som solist eller duo medbringer musikken i en "boks". Her er det country-musikere fra Nashville, der bakker op. På den måde er I sikret det helt rigtige og autentiske lydbillede, som kendetegner Countrymusikken. Uanset om det skal være det store koncert-set-up eller en lidt mere intim musikoplevelse.

På toppen af et originalt lydbillede ligger NORMAN´s sikre vokal og guitarspil, som klæder countrymusikken helt fantastisk.

Kan evt bookes med Linedance-underviser

Kan bookes som solist, duo, trio eller med Band

Kontakt os allerede i dag.....

Keep it Country!

Videoklip

Anmeldelser ( | af NORMAN: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super oplevelse

Fantastisk aften. Super glade gæster, som sjældent er blevet set så meget på dansegulvet. Stemningen helt i top, så ikke sidste gang, vi bruger ham.

Anmeldt af Ulla Nikolajsen d. 14. juni 2022
5
1
5

Festaften

Club 53, Techcollege Aalborgs seniorklub, havde B.A.Norman som det musikalske indslag til vores country aften. Bendt leverede en medrivende musikalsk underholdning og vi giver ham vores allerbedste anbefalinger.

Anmeldt af Carsten Gregersen d. 29. maj 2022

Kontakt NORMAN

Kontakt NORMAN via formularen her, så vil NORMAN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.