NORMAN

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

NORMAN

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

"Keeping it country"...Alle klassikerne og mange af de nye..........

Læs mere...

Læs mere...

Mere om NORMAN

Skal jeres arrangement rammes ind i lækker Country musik fra Guds eget land. Så er I landet på den rette side. NORMAN er det nyeste country navn på den danske country-musik scene. Der ligger der mange års erfaring bag navnet NORMAN. Den drivende kraft i bandet er Bendt Aaen Vokal + Guitar. Bendt har sine rødder i festmusikbranchen, hvor han gennem mange år har spillet landet tyndt med sit fest-musik. Numrene rækker helt tilbage fra eksempelvis Hank Williams, Willie Nelson, Bellamy Brothers og til de nyere yngre kunstnere som Garth Brooks, Brooks and Dunn, Alan Jackson og mange mange andre.
NORMAN kan engageres som solist, duo eller som helt band.

NORMAN-XL er Danmarks eneste countryband med Fiddle og Steel-guitar. Instrumenter som er helt uundværlige i den originale countrymusik.

NORMAN som solist eller duo medbringer musikken i en "boks". Her er det country-musikere fra Nashville, der bakker op. På den måde er I sikret det helt rigtige og autentiske lydbillede, som kendetegner Countrymusikken. Uanset om det skal være det store koncert-set-up eller en lidt mere intim musikoplevelse.

På toppen af et originalt lydbillede ligger NORMAN´s sikre vokal og guitarspil, som klæder countrymusikken helt fantastisk.

Kan evt bookes med Linedance-underviser

Kan bookes som solist, duo, trio eller med Band

Kontakt os allerede i dag.....

Keep it Country!

Videoklip

Anmeldelser ( | af NORMAN: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

5 ud af 5 stjerner!

Vi havde en super god aften. Alt fungerede og levede helt op til vores forventninger.
Norman aka Bendt Aaen leverede varen og var med til at give os en fantastisk aften. Han havde alt det gode musik med, som passede til vores smag. Vi anbefaler ham varmt og giver 5 ud af 5 stjerner!

Anmeldt af Else Marie Nyby d. 28. maj 2023
5
1
5

Super godt!

En rigtig god og professionel optræden, samt god kommunikation og samarbejde. Stor fleksibilitet.

Anmeldt af Heidi Stenild Nielsen d. 8. februar 2023

Kontakt NORMAN

Kontakt NORMAN via formularen her, så vil NORMAN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.