NORMAN

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

NORMAN

Prisniveau

Kr. 2.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

"Keep it country"..

Skal jeres arrangement rammes ind i lækker Country musik fra Guds eget land. Så er I landet på den rette side.

NORMAN er det nyeste country navn på den danske country-musik scene og kan bookes som solist, duo, trio

I det forgangne år har man kunnet opleve NORMAN på blandt andet: Western Camp, Hampen Camping Country festival, Rebild Countryfestival, og mange andre fester, hvor countrymusikken er omdrejningspunktet. Vi er klar til at spille til jeres country arrangement også.

Der ligger mange års erfaring bag navnet NORMAN. Den drivende kraft i bandet er Bendt Aaen Vokal + Guitar. Bendt har sine rødder i festmusikbranchen, hvor han gennem mange år har spillet landet tyndt med sin fest-musik. Numrene rækker helt tilbage fra eksempelvis Hank Williams, Willie Nelson, Bellamy Brothers og til kunstnere som Garth Brooks, Brooks and Dunn, Alan Jackson og mange mange andre.

NORMAN kan engageres som solist, duo eller som helt band.

NORMAN som solist eller duo medbringer musikken i en "boks". Her er det country-musikere fra Nashville, der bakker op. På den måde er I sikret det helt rigtige og autentiske lydbillede, som kendetegner Countrymusikken. Uanset om det skal være det store koncert-set-up eller en lidt mere intim musikoplevelse.

På toppen af et originalt lydbillede ligger NORMAN´s sikre vokal og guitarspil, som klæder countrymusikken helt fantastisk.

Kan bookes som solist, duo, trio eller med Band

Kontakt os allerede i dag.....

Keep it Country!

Tags: Country, western, cowboy

Videoklip


Anmeldelser ( | af NORMAN: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Et rigtigt godt valg til mine forældres guldbryllup

Dejlig behagelig personlighed og skøn stemme!
Bredt udvalg af sange, kunne spille til alle sangene, brudevalsen og op til dans bagefter. Dygtig til at vurdere et passende lydniveau hele aftenen.
Vi siger tak for musikken
Mvh. Jørgen og Kirsten Wulff

Anmeldt af Pia Wulff d. 5. december 2023
5
1
5

5 ud af 5 stjerner!

Vi havde en super god aften. Alt fungerede og levede helt op til vores forventninger.
Norman aka Bendt Aaen leverede varen og var med til at give os en fantastisk aften. Han havde alt det gode musik med, som passede til vores smag. Vi anbefaler ham varmt og giver 5 ud af 5 stjerner!

Anmeldt af Else Marie Nyby d. 28. maj 2023

Kontakt NORMAN

Kontakt NORMAN via formularen her, så vil NORMAN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.