Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

North Avenue

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 5

Profil

Musik til festen?
Vi spiller de absolut største hits fra de seneste seks årtier, leveret af engagerede musikere med ét formål - At skabe en fest dine gæster husker!

North Avenue er et af Danmarks dygtigste coverbands, og med referencer fra både store og små scener, til alle forskellige slags jobs, sammensætter vi altid et repertoire til den specifikke fest. Der er altid garanti for et fyldt dansegulv og fest til den lyse morgen med North Avenue!

Vi ses til din fest! :-)

Læs mere...

Mere om North Avenue

Livet er for kort til kedelige fester og med North Avenue garanterer vi, at din fest bliver alt andet end kedelig!

Vi er et festband bestående af 6 dygtige musikere, med snart 10 års erfaring sammen, og det skinder igennem! Musikken er gennemspillet ned til mindste detalje og vi har kun plads til de absolut største hits fra de seneste seks årtier, for at sikre, at dine gæster er på dansegulvet hele natten lang. Repertoiret tæller over 200 numre, hvor kun det bedste er godt nok til din fest, og vores store repertoire giver os mulighed for at spille til alle slags fester, lige fra gymnasiefesten til sølvbrylluppet. Vi er altid klædt passende på til lejligheden og vi leverer selvfølgelig et godt show, hvor spilleglæde, sammenspil og dans er nøgleordene. Livet er for kort til kedelige fester og med North Avenue garanterer vi, at din fest bliver alt andet end kedelig!

Vi tager dig i hånden og koordinerer alt på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om musikken til din fest.

Vi glæder os meget til at spille til din fest! :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af North Avenue: 4,5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Et brag af en fest

Hvis publikum er klar, hvilket vi var, så bliver der også leveret. Sidste nummer var dont stop me now med Queen, perfekt afslutning. Ekstra bonus var blandt andet ekstranummer med smells like teen spirit

Anmeldt af Anders Knudsen d. 11. juni 2018
5
1
5

Virkelig god oplevelse

Fantastisk band der gav den fuld gas til festen (40 års fødselsdag).
I forbindelse med planlægningen var North Avenue super hjælpsomme og fleksible. Både i forhold til det konkrete spilletidspunkt, opsætning og lån af udstyr til andre der skulle spille samme dag, men lige manglede noget lyd eller noget strøm.

Anmeldt af Gabriel Andersen d. 24. april 2018

Kontakt North Avenue

Kontakt North Avenue via formularen her, så vil North Avenue vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.