Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

🥂🎉🥂🎉KONFIRMATION 2019 🎉🥂 BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 ĂĄrs erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, billeder og anmeldelser fra tidligere kunder

Publikum spærrer øjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den årlige julefrokost – eller til rund fødselsdag, hvor du og dine gæster får magien tæt på livet. Der er garanti for smil, nærvær og trylleri i særklasse. Fælles oplevelser, der skaber sammenhold og gør din fest unik.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Simon Olesen

I 2016 og 2017 vandt jeg danmarksmesterskabet i trylleri, i kategorien tablehopping. Derefter besluttede jeg at kvitte mit lærerjob og satse fuldt ud, på det der altid har været min drøm, at være professionel tryllekunstner. I dag lever jeg af at trylle.

Book mig til:
Jeg underholder for voksne og til familiearrangementer. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, til messer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel - jeg varierer og skræddersyr naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

Show
Humoristisk og professionelt show med høj underholdningsværdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsforsøg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 25 til 30 minutters underholdning som I sent vil glemme.

Close-up
Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der læses tanker, trylles med kort, mønter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, nærvær og humor.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Close-up, Unik oplevelse.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Simon Olesen: 5,0 ud af 5 baseret pĂĄ 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning!!

Vi bookede Simon Olesen til min lillebrors konfirmation. Det var utrolig god underholdning. Man blev fascineret af tryllekunster samtidig med at det var virkelig sjovt. Gæsterne blev inddraget i showet, og de synes det var super sjovt! Vi vil helt sikkert anbefale Simon Olesen til andre.

Anmeldt af Mette Lindberg Pedersen d. 8. maj 2018
5
1
5

Høj kvalitet og sindssyg sjov

Simon tryllede til vores firmafest. Det fortryder vi bestemt ikke. Han var professionel fra start til slut. Han lavede et show der var enormt sjovt og magisk. Efterfølgende gik han rundt og tryllede ved bordene. Det kunne høres på mange høje grin. Simon var aftenens store samtale emne. Jeg vil varmt anbefale at booke ham.

Anmeldt af Jan K. d. 11. oktober 2017

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, sĂĄ vil Tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/5293/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3