Tryllekunstner Simon Olesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

🥂🎉🥂🎉FESTER I 2023🎉🥂
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, billeder og anmeldelser.

Publikum spærrer øjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den årlige julefrokost – eller til rund fødselsdag, hvor du og dine gæster får magien tæt på livet. Der er garanti for smil, nærvær og trylleri i særklasse. Fælles oplevelser, der skaber sammenhold og gør din fest unik.

Da jeg vandt danmarksmesterskabet i trylleri, i kategorien tablehopping, besluttede jeg at kvitte mit lærerjob og satse fuldt ud, på det der altid har været min drøm, at være professionel tryllekunstner. I dag lever jeg af at trylle.

Book mig til:
Jeg underholder for voksne og til familiearrangementer. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, til messer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel - jeg varierer og skræddersyr naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

Show
Humoristisk og professionelt show med høj underholdningsværdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsforsøg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 25 til 30 minutters underholdning som I sent vil glemme.

Close-up
Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der læses tanker, trylles med kort, mønter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, nærvær og humor.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Close-up, Unik oplevelse.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbFFLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--adcc2dad26cc9b5e6f2e21590623cb932be2f76b/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3?5670555

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Simon Olesen: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig god underholdning

Det var både sjovt, og der var gode tryllenumre - vi kommer til at snakke om dette show længe.

Anmeldt af Winnie Johansen d. 6. juni 2023
5
1
5

Over al forventning 🌟🌟🌟🌟🌟

Simon underholdt til vores datters konfirmation. Simon tog festen med storm. Vi grinede uafbrudt fra han kom, til han gik. Han er fantastisk til at få folk med. Både konfirmanden og gæsterne fik han til at være en del af showet. Hvis jeg skal finde noget negativt, så må det være, at tiden gik alt for hurtigt 😅. Alle gæster var meget imponerede over Simon, og syntes det var perfekt med et indslag, som slet ikke havde ventet, og som fik alle til at grine sammen 🤣.
Vi vil med garanti booke Simon igen en anden gang, og sender ham vores allerbedste anbefalinger, og derudover så er han også en skide rar ung mand ☺️

Anmeldt af Iben d. 29. maj 2022

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, så vil Tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.