Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

🥂🎉 FESTER OG ARRANGEMENTER I 2024🎉🥂 BOOK NU! Professionel underholdning. Læs blot nogle af mine mange anmeldelser. ALTID HURTIGT SVAR. Jeg er dobbelt danmarksmester og fuldtidsprofessionel tryllekunstner og tankelæser. Jeg garanterer topprofessionel underholdning til dit næste arrangement.

5 gode grunde til at vælge mig.

1. Tryghed gennem hele processen. Jeg er nem at få fat på, svarer hurtigt og hjælper dig igennem hele forløbet, så du ikke skal bekymre dig om denne del af dit arrangement.

2. Højt niveau der bliver husket. Gå ikke i fælden og vælg dårlig underholdning. Det kan ødelægge din fest. Jeg har stor erfaring med hundredvis af shows og et hav af tilfredse og glade kunder. Du kan slappe af og nyde dit arrangement, mens jeg leverer et professionel show for dig og dine gæster.

3. Giver festen energi. Jeg løfter energien i lokalet, så der efterfølgende bliver grinet og talt mere.

4. Tema og tilpasning. Stor erfaring med at finde de effekter der passer bedst til dit behov.

5. Positive minder. Jeg oplever ofte at mit show giver varig indvirkning på publikum. Fælles minder, der skaber sammenhold og gør din fest unik.

Show
Mit show indeholder masser af magi og tankelæsning. Det hele blandet med humor og publikumsinddragelse. Der er masser af grin og niveauet er topprofessionelt. Helt sikkert noget der vil blive husket, og talt om længe efter. Læs blot nogle af mine mange anmeldelser.

Close-up
Oplev magien og tankelæsning helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning. Dette passer specielt godt til store arrangementer.

Book mig til virksomhedens julefrokost, firmaarrangementer, til messer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper mm. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel. Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbFFLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--575889e60b99e9d4575ea7528a286cb9ee27439d/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3?5722641

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig god underholdning

Det var både sjovt, og der var gode tryllenumre - vi kommer til at snakke om dette show længe.

Anmeldt af Winnie Johansen d. 6. juni 2023
5
1
5

Over al forventning 🌟🌟🌟🌟🌟

Simon underholdt til vores datters konfirmation. Simon tog festen med storm. Vi grinede uafbrudt fra han kom, til han gik. Han er fantastisk til at få folk med. Både konfirmanden og gæsterne fik han til at være en del af showet. Hvis jeg skal finde noget negativt, så må det være, at tiden gik alt for hurtigt 😅. Alle gæster var meget imponerede over Simon, og syntes det var perfekt med et indslag, som slet ikke havde ventet, og som fik alle til at grine sammen 🤣.
Vi vil med garanti booke Simon igen en anden gang, og sender ham vores allerbedste anbefalinger, og derudover så er han også en skide rar ung mand ☺️

Anmeldt af Iben d. 29. maj 2022

Kontakt Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen via formularen her, så vil Tryllekunstner og tankelæser Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.