Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Tryllekunstner Simon Olesen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.500

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

Skæddersyr showet så det passer til jeres behov

Profil

🥂🎉🥂🎉SOMMERFEST & JULEFROKOST 2022🎉🥂 BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 ĂĄrs erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, billeder og anmeldelser fra tidligere kunder

Publikum spærrer øjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den årlige julefrokost – eller til rund fødselsdag, hvor du og dine gæster får magien tæt på livet. Der er garanti for smil, nærvær og trylleri i særklasse. Fælles oplevelser, der skaber sammenhold og gør din fest unik.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Simon Olesen

I 2016 og 2017 vandt jeg danmarksmesterskabet i trylleri, i kategorien tablehopping. Derefter besluttede jeg at kvitte mit lærerjob og satse fuldt ud, på det der altid har været min drøm, at være professionel tryllekunstner. I dag lever jeg af at trylle.

Book mig til:
Jeg underholder for voksne og til familiearrangementer. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, til messer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel - jeg varierer og skræddersyr naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

Show
Humoristisk og professionelt show med høj underholdningsværdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsforsøg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 25 til 30 minutters underholdning som I sent vil glemme.

Close-up
Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der læses tanker, trylles med kort, mønter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, nærvær og humor.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplærer mærkedage - Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Close-up, Unik oplevelse.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Simon Olesen: 4,9 ud af 5 baseret pĂĄ 7 anmeldelser )

5
1
5

Herlig, skøn underholdning :-)

Simon har evnen til at tilpasse sit show til sit publikum, som gør det skønt og underholdende på den fantastiske måde. Stor anbefaling herfra Tikkurila Danmark A/S

Anmeldt af Zascha Risager d. 10. september 2019
5
1
5

Fantastisk tryllekunstner/entertainer

Simon kom og satte prikken over i’et til vores datters konfirmation👌🏻Han får vores bedste anbefalinger - så mangler man et godt og humoristisk indslag, er Simon et rigtig godt bud. Han formår at både trylle OG underholde, og alle gæster snakkede om det resten af festen. Tak

Anmeldt af Kristina Meisner d. 6. maj 2019

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen

Kontakt Tryllekunstner Simon Olesen via formularen her, sĂĄ vil Tryllekunstner Simon Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tryllekunstner Simon Olesen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbFFLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--adcc2dad26cc9b5e6f2e21590623cb932be2f76b/Tryllekunstner_Simon_Olesen.mp3