Orlemans Børneband

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Orlemans Børneband

Prisniveau

Kr. 8.000 - 18.000

Hjemby

Varighed

2-3 timer, eller efter aftale.

Profil

Når Orlemans Børneband går på scenen, kan man ikke undgå at komme i stemning. Der bliver fyret op under alle de kendte børnesange som Papegøjen fra Amerika, Tangokat og Jeg er en glad lille cowboy, men Orlemans Børneband har også fingeren på pulsen og kan de aktuelle sange fra børnenes yndlings tv-programmer.

Når festens midtpunkt - selve publikummet - er samlet, skal der leges og danses til den store guldmedalje. Orlemans Børneband kan alle de klassiske sanglege lige fra Per syvspring, Bro bro brille til de gamle polkaer og eventyret om Tornerose. Og alle kan selvfølgelig være med.

Orlemans Børneband spiller musik og underholder børn fra børnehavealderen til børn i indskolingen til forskellige arrangementer. Repertoiret indeholder børnenes yndlings sange og alle de klassiske sanglege.

I december sørger Orlemans Børneband for, at alle, både store og små, kommer i julestemning til diverse julearrangementer. Først skal træet vises - ... - og det bliver det til lyden af de bedste af de klassiske julesalmer. Siden skal det... leges og danses omkring til alle sanglegene.
Til julearrangementerne bliver de kendte børnesange byttet ud med børnenes favoritjulesange som Søren Banjomus, Til julebal i Nisseland og På loftet sidder Nissen og selvfølgelig de kendte titelmelodier fra DR og TV2's julekalendere som Nissebanden, Pyrus-julekalenderne, Tvillingerne og julemanden og selvfølgelig årets aktuelle julekalender.

Orlemans Børneband har mange års erfaring i at underholde børn og barnlige sjæle og kan styre slagets gang alt efter ønske. Orlemans Børneband kan underholde til alt fra skolefester, børnehavefester, fastelavnsfester, juletræsfester mm.

Orlemans Børneband består af:
Katrine Orleman Thrane: Sang og sanglegsbestyrer.
Laust Orleman: Klaver og kapelmester.
Søren Baggesen: Saxofon.
Aske Orleman: Trommer

Kontakt Orlemans Børneband

Kontakt Orlemans Børneband via formularen her, så vil Orlemans Børneband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.