Out Of Words

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Out Of Words

Prisniveau

Kr. 12.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Kontakt os og få et tilbud :o)

Profil

OUT OF WORDS:
Partyorkester, der leverer 100% LIVE glad dansemusik til alle aldersgrupper - til såvel store som små arrangementer...
Vi leverer musik lige fra: Kim Larsen, Shubidua, Rasmus Seeback, Thomas Helmig, Poul Krebs
og til Robbie Williams, Volbeat, Bryan Adams, Smokie, Big Fat Snake, Guns 'n' Roses & D.A.D.
Og naturligvis masser af 60'er & 80'er musik.

OUT OF WORDS
Den unge generation af kultorkesteret ”Brøns Greatest”.
Klaus Kristensen og Thomas Sørensen var i starten af 1990’erne med til at grundlægge det velkendte sønderjyske kult-orkester ”Brøns Greatest”. I over 15 år har Brøns Greatest været med til de største fester i stort set hele Danmark. Blandt utallige arrangementer, blev der spillet koncerter til byfester, halballer og Open Air arrangementer, såvel som til private arrangementer i både lille og stor skala. Brøns Greatest nåede at være på plaketen med blandt andre: Big Fat Snake, Shubidua, Bamses Venner, Slade, Lars Lilholt, Sko & Torp, Gnags, Poul Krebs, Johnny Madsen, Julie, Zididada, James Sampson, Danser Med Drenge og mange mange flere. Bandet har ligeledes været husorkester for Casper Christensen i en LIVE udgave af TV-programmet ”Husk lige tandbørsten".
Brøns Greatest var kendt for altid at levere varen til festen – dvs. musik som alle kan danse til, kombineret med højt humør på scenen. Uanset om festen foregik til et privat bryllup eller foran 8000 mennesker til en Open Air koncert, blev publikum taget i den hule hånd med stort musikalsk engagement.
En privat fan klub opstod, som kulminationen af de gode oplevelser som band og publikum havde sammen.
Sidst i 2009 valgte Brøns Greatest at stoppe på toppen, og et generationsskifte blev foretaget. ”Ungdommen” i orkesteret; Klaus, Thomas og senest nyankomne Rene Petersen, valgte at træde ud af bandet og forme Out of Words - med det ønske at søge nye musikalske udfordringer i fremtiden.

Det nye partyorkester ”OUT OF WORDS” repræsenterer en musikalsk udvikling igennem nyt talent og energi. Musikgenren og stilen er som den altid har været – 100 % live musik som alle kender, helt ud over scenekanten. Det er musikken som publikum kan skråle med på en hel aften.
Vi leverer musik lige fra: Kim Larsen, Shubidua, Rasmus Seeback, Thomas Helmig, Poul Krebs
og til Robbie Williams, Bryan Adams, Volbeat, Smokie, Big Fat Snake, Guns 'n' Roses & D.A.D.
Og Naturligvis 60'er & 80'er musik.

Med andre ord et partyorkester, der leverer glad dansemusik til alle aldersgrupper - til såvel store som små arrangementer.

Kontakt Out Of Words

Kontakt Out Of Words via formularen her, så vil Out Of Words vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.