Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Patrick Vallys

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Deltaget i:

- Aftenshowet på DR1

- Lorry på TV2

- Har optrådt til SDU med:
Thomas Hartmann, Thomas Warberg og Ruben Søltoft

- Udenfor Pædagogisk Rækkevidde part 1-4
( Zulu Comedy Festival 2015, 2016, 2017 og 2018 )

Patrick Vallys gjord sin debut på Comedy Zoo i København og har sidenhen optrådt på en lang række Stand-up scener.

Læs mere...

Mere om Patrick Vallys

I 2015 lavede han sammen med 3 kollegaer showet "Udenfor Pædagogisk Rækkevidde" til Zulu Comedy Festival som blev en kæmpe succes. Derfor kom de med Part2 i 2016. I foråret 2017 tog han på sin første comedy tour rundt i landet.
I efteråret 2017 kom showet Udenfor Pædagogisk Rækkevidde - Part 3.

Patrick er god til at ta udgangspunkt i han er en gadedreng fra Vestegnen som er opvokset i en ghetto, og han er super god til at gøre alvorlige emner til noget som er helt fantastisk morsomt. Han er uddannet Pædagogisk Assistent, og det kommer også til udtryk når han optræder!!

Padden har fået stor ros fra nogle af sine kollegaer i miljøet, feks Thomas Wivel, Thomas Warberg, Brian Mørk og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Patrick Vallys: 3,8 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Meget tilfreds

Jeg havde fornøjelsen af Patrick der kom og underholdte til min 40 års fødselsdag. Det var et lille privat arrangement i eget hjem, og på trods af at det var Patricks første gang hjemme i en privat stue gjorde han det utrolig godt. Alle grinte meget og var meget underholdt - kan klart anbefales 👍🏻

Anmeldt af Rikke Vatting d. 4. oktober 2017
5
1
5

Giftefoged i særklasse !!

Patrick leverede varen og løste opgaven til fulde som falsk giftefoged til vores bryllup og tog fusen på 100 gæster. Hans show vakte latter, forvirring og glæde med sin facon som giftefoged i nytænkt version - og stor jubel, da plottet blev afsløret efter fupvielsen. Patrick skal have vores varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Hanne & Martin d. 10. september 2014

Kontakt Patrick Vallys

Kontakt Patrick Vallys via formularen her, så vil Patrick Vallys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.