Patrick Vallys

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Patrick Vallys

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Deltaget i:

- Aftenshowet på DR1

- Lorry på TV2

- Opvarmet for Heino Hansen

- Har optrådt til SDU med:
Thomas Hartmann, Thomas Warberg og Ruben Søltoft

- Udenfor Pædagogisk Rækkevidde part 1-4
( Zulu Comedy Festival 2015, 2016, 2017 og 2018 )

Patrick Vallys gjorde sin debut på Comedy Zoo i København og har sidenhen optrådt på en lang række Stand-up scener.

I 2015 lavede han sammen med 3 kollegaer showet "Udenfor Pædagogisk Rækkevidde" til Zulu Comedy Festival som blev en kæmpe succes. Derfor kom de med Part2 i 2016. I foråret 2017 tog han på sin første comedy tour rundt i landet.
I efteråret 2017 kom showet Udenfor Pædagogisk Rækkevidde - Part 3.

Patrick er god til at ta udgangspunkt i han er en gadedreng fra Vestegnen som er opvokset i en ghetto, og han er super god til at gøre alvorlige emner til noget som er helt fantastisk morsomt. Han er uddannet Pædagogisk Assistent, og det kommer også til udtryk når han optræder!!

Padden har fået stor ros fra nogle af sine kollegaer i miljøet, feks Thomas Wivel, Thomas Warberg, Brian Mørk og Anders Matthesen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Patrick Vallys: 3,9 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt som tåkrummende giftefoged

Vi holdt bryllup d. 18/3-2023 og kontaktede i den forbindelse Patrick. Vi blev gift i 2021, men holdt ikke fest pga. corona, og ville derfor noget anderledes med vielsen end i en kirke. Vi spurgte om Patrick havde mod på at lege giftefoged, der skulle presse vores gæster til det yderste, da hans opgave var ikke at have styr på det, rode rundt i vores navne/udtale dem forkert, ved et "uheld" afsløre vi venter barn nr. 2, slå ringene ud af hånden på forloveren, og glemme en kuglepen til papirerne så vi måtte finde en blandt gæsterne, for til sidst at afsløre vi havde pranket dem alle sammen. Og sikke et arbejde! Flere af vores gæster krummede fysisk så meget tæer at de blev følelsesløse, de svedte i håndfladerne, blev røde i ansigterne, var SÅ forarget og pinligt berørte på vores vegne. Flere var på vej til at rejse sig, for at bede ham gå ud og tage fem minutter og komme ind igen, og starte forfra. Vi havde aftalt med Patrick en overordnet plan for pranken, så vi alle tre improviserede sammen, og det var SÅ stor en succes! Da det blev afsløret at det var en prank blev minerne til smil og rummet fyldt med latter. Han var et samtaleemne resten af aftenen, og folk sagde at de var hoppet i med begge ben - det er noget de sent vil glemme.
Patrick har vores absolut varmeste anbefalinger. Det hele var så meget bedre, end vi havde turdet håbe på!

Anmeldt af Rikke Clop d. 20. marts 2023
5
1
5

Meget tilfreds

Jeg havde fornøjelsen af Patrick der kom og underholdte til min 40 års fødselsdag. Det var et lille privat arrangement i eget hjem, og på trods af at det var Patricks første gang hjemme i en privat stue gjorde han det utrolig godt. Alle grinte meget og var meget underholdt - kan klart anbefales 👍🏻

Anmeldt af Rikke Vatting d. 4. oktober 2017

Kontakt Patrick Vallys

Kontakt Patrick Vallys via formularen her, så vil Patrick Vallys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.