PartyBingo - BingoBruvs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

PartyBingo - BingoBruvs

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 2 timer

Profil

Få Party Bingo til din næste fest! Perfekt efter maden, når festen skal kickstartes. Vi tilbyder sjove lege og konstant energi, uanset om det er middag eller aften. Vores erfarne team på 3 skal nok sørger for jer: Mikkel (DJ), Sophie (Danser/Hype), Mikael (Hypeman)

Læs mere om, hvad det går ud på længere nede på profilen.

Vi kender alle det traditionelle bingo-banko, hvor man spiller med tal fra 1 - 90. Det, synes vi, simpelthen er for kedeligt, så vi har skiftet talene ud med sangtitler. Det er meget simpelt; værterne sørger for en kæmpe fest med en masse temabaseret sange. Hvis sangen, der bliver spillet, er på din plade, så krydser du den af, imens den anden arm har gang i en nærmest ustyrlig basarmsbevægelse - næsten som god gammeldags bingo, ik?
Er du så heldig at være den første til at have enten 1 række, 2 rækker eller fuld plade - er det tid til slutspurten, hvor du løber op til en af vores værter og råber BINGOOOOO!!!
Stemmer pladen overens med, hvad der er blevet afspillet, har du vundet.
Har du erfaring med uheld i spil? Så frygt ej, vi byder løbende op til dance offs eller andre konkurrencer, hvor du kan vise Gamle Ole, hvem der styrer floor.
Så simpelt er det - er du klar til at spille bingo?

Videoklip


Anmeldelser ( | af PartyBingo - BingoBruvs: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Super energisk og underholdende bingo

BingoBruvs kan klart anbefales. De er super gode til at engagere folk og få dem til at danse med, synge, klappe og have det rigtigt sjovt.
Energifyldte og fulde af humor.

Anmeldt af Michael Skøtt d. 28. november 2023

Kontakt PartyBingo - BingoBruvs

Kontakt PartyBingo - BingoBruvs via formularen her, så vil PartyBingo - BingoBruvs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.