Pelle Lundberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Pelle Lundberg

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 - 30 minutter

Profil

Vinder af Zulu Comedy Galla Talentpris
Opvarmer for Mark Le Fevre
Grin til Gavn 2021+2023
Mere end 70.000 følgere på Tiktok og vært på Podcasten "Så har vi balladen" sammen med Mark Le Fevre.

Pelle er en komiker, der ikke er bange for at holde pauser. Materialet bevæger sig sjældent under bæltestedet, men Pelle er derimod en komiker, der roligt og sikkert joker om sin på overfladen helt almindelige tilværelse. Men med sin store erfaring kan materiale tilpasses og målrettes efter jeres arrangement og gøre det til ikke bare sjovt, men også personligt indslag.

Så uanset om det er en julefrokost eller 30 års fødselsdag, firmafest eller måske jubilæumsfest så kan I få et show, der er helt rigtigt til lejligheden.
Pelle debuterede i 2012 allerede i 2016 stod han på scenen i Operaen, som nyt håb ved årets Zulu Comedy Galla og blot to år senere modtog han branchens anerkendelse og vandt Talentprisen.

Det er finurligt, anderledes og ikke mindst skide sjovt, når I booker Pelle Lundberg til at komme og underholde.

Den bedste underholdning, vi nogensinde har haft
- Gefion Gymnasiums personalegruppe

Det var rigtig fint! Tak for god underholdning, Pelle!
- Erhvervsstyrelsen.

Vi havde besøg af Pelle til vores julefrokost i et vognmandsfirma en fredag aften. Vi var ca. 23 personer – 20 mandlige chauffører og 3 kvinder. Pelle leverede et godt og sjovt show på ca. 30 minutter, der var tilpasset vores medarbejdere. Det var meget professionelt og der var plads til afbrydelser fra deltagerne, som hurtigt blev grebet og improviseret.Tak til Pelle for et sjovt indslag!
- Vognfirmaet S. Jacobsen.

"Som komiker er der ikke mange ting, man selv griner af, når man ser stand-up. Men jeg griner af Pelle hver gang. Velformuleret, underfundig, intelligent, original"
- Heino Hansen, komiker.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Pelle Lundberg: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Godt show til vores firmafest

Pelle leverede et godt og sjovt show, der var tilpasset vores medarbejdere og det antal vi var. Passede perfekt i tid og til os.

Anmeldt af Tanya d. 28. oktober 2019
4
1
5

Fin stemning - og passende jokevalg

Palle underholder til stregen - og ikke så meget over. Han sørger for at skabe en god stemning og giver derfor mine gæster en fælles oplevelse, som kan være med til at bryde isen mellem folk, som ellers ikke rigtig kender hinanden. Og det var vores formål med at hyre Pelle

Anmeldt af Pierre Ørndorf d. 25. oktober 2019

Kontakt Pelle Lundberg

Kontakt Pelle Lundberg via formularen her, så vil Pelle Lundberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.