Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Phillip Devantier

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

25 - 30 min

Profil

Her er lidt info om Phillip:
I 2018 blev Phillip Danmarksmester I Stand Up på et udsolgt teater Bremen i København.
Han er bosat i København og har let mulighed for at komme rundt i hele landet.

Phillip skriver gerne målrettet materiale til sine jobs, så hvis han får nogle stikord om konfirmanden, brudeparret, fødselaren, hvem end der er midtpunkt for arrangementet, vil han prøve så godt han kan, at flette det ind i sit materiale.

Læs mere...

Mere om Phillip Devantier

Phillip er en fremragende historiefortæller og han elsker at dele historier fra sin hverdag med sit publikum. Ofte omhandler hans historier scenarier der er let genkendelige for de fleste og derfor føler publikummet sig tit involveret i hans historier. Når Phillip optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck” hvis et enkelt blik i en joke, kan sige det samme. Phillip har erfaringer med at optræde for både store og små forsamlinger i alle aldre og han går ikke af vejen for en udfordring.
Optræder han til eksempelvis et bryllup eller en fødselsdagsfest, modtager Phillip meget gerne stikord om hovedpersonen/hovedpersonerne, så showet kan føles så inkluderende og samtidig professionelt som overhovedet muligt.
I 2012 debuterede Phillip til en forfærdeligt arrangeret comedy konkurrence i Amager Centret foran 12 mennesker. Og selvom det ville skræmme de fleste væk, efterlod oplevelsen istedet Phillip med en lyst til at blive en dygtigere komiker. Dette kulminerede da han d.7 november 2018 kunne kalde sig danmarksmester i stand-up. En titel han er meget stolt af, da den kom af hårdt arbejde og ekstremt engagement til hans virke som komiker.
Sideløbende med en spirende karriere som komiker, har Phillip uddannet sig som skolelærer ved Odense lærerseminarie, men da han altid havde drømt om at prøve kræfter med komikken på fuldtid, har lærergerningen måtte vige tilbage, så tiden kan bruges på at underholde publikummer hvor end han kommer.
I de snart 7 år Phillip har optrådt, har han været hele landet igennem for både at øve sig på open mic scenerne, samt arbejde ved betalte firmaarrangementer. Og da han bor i Odense, har han let ved at komme hele landet rundt.
I sommeren 2015 og igen i 2016 optrådte han for ca. 2500 mennesker i Odense som en del af HC. Andersen comedy festivalen i Kongens Have.
På trods af at han kun er 27 år gammel, elsker Phillip at se Spørg Charlie og han giver nok verdens bedste kram, hvilket man ikke skal betale ekstra for. Man skal blot spørge.
Foruden standup, gør Phillip sig også som konferencier og foredragsholder.
Hans foredrag MEGAVOKSEN henvender sig til de større klasser i folkeskoler, samt efterskoler og gymnasier. Det handler om overgangen fra barn til voksen, da Phillip ikke finder det retfærdigt, at en masse unge går og decideret stresser over fremtiden, alt imens de selv skal lære deres voksne jeg at kende.
Book Phillip allerede idag.
Det vil I ikke fortryde!

Du kender ham fra:
DM i stand-up 2018 som han vandt på Bremen Teater
Comedy Aid 2018
InterCity-toget mellem Sjælland og Jylland - Du har med stor sandsynlighed siddet i samme tog som ham, da Phillip konstant drøner landet rundt for at optræde.

Kontakt Phillip Devantier

Kontakt Phillip Devantier via formularen her, så vil Phillip Devantier vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.