Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Phillip Devantier

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 - 45 min

Profil

Her er lidt info om Phillip:
Phillip har optrådt siden 2012 og har siden sommeren 2016 levet af det.
I 2018 blev han Danmarksmester I Stand Up.
Han er bosat i Odense og har dermed let mulighed for at komme rundt i hele landet.

Phillip skriver gerne målrettet materiale til sine jobs, så hvis han får nogle stikord om konfirmanden, brudeparret, fødselaren, hvem end der er midtpunkt for arrangementet, vil han prøve så godt han kan, at flette det ind i sit materiale.

Læs mere...

Mere om Phillip Devantier

Ved hans debut, leverede han varen, da han i amatørkonkurrencen ”De Nyeste Nye” i København, fik en andenplads og stor ros fra nogle af landets bedste komikere (bla. Thomas Hartmann og Michael Schøt).
I Februar 2015 varmede Phillip op for Michael Schøt, Omar Marzouk og Sebastian Dorset, da de var på turné. Phillip har optrådt på landets største comedyklubber og har erfaringer med publikum på 20 og helt op til 2500 personer.
Hans stil på scenen varierer fra publikum til publikum, da han på jobs med et ældre publikum fx konfirmationer, bryllupper og familiefødselsdage, kan holde sig over bæltestedet, mens han ved arrangementer på folkeskoler/gymnasier og julefrokoster også godt kan komme under. Det handler bare om at få en god dialog om hvad man ønsker til sit arrangement.
Hans humor består af megen selvudlevering og skarpe pointer rettet mod hans hverdag, da Phillip altid har en skæg bemærkning til de ting han oplever. Han benytter sig meget af begrebet StoryTelling, der betyder, at han har mange historier som er spækket med jokes og han gør en dyd ud af, at få alle publikummer med.
En tidligere kunde har beskrevet Phillips show således:
"Det var en stor oplevelse og fed underholdning at få besøg af Phillip. Han havde god energi, sjove jokes og helt sin egen stil. Han kommer med selvironi, skaber gode grin og virker meget autentisk. Han forstår at tilpasse sin humor til det sted og det publikum han har.
Jeg vil klart anbefale Phillip hvis nogen ønsker at starte en aften på en sjov måde." – Julie

Foruden standup, har Phillip også gjort sig som konferencier ved flere lejligheder og han har desuden erfaringer som vært i en radiopodcast, som foredragsholder og Talkshow-vært.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Phillip Devantier: 4.9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Eminent.

Philip kommer ind og tager alle gæster med storm. Får dem med det samme med. God til hurtigt at se, hvad er publikum til her.
Konfirmand Emil, var overrasket, lillesøster Mathilde "han skal også komme til min konfirmation" lillebror Bertram giver Philip Hifive og siger du er fandme sjov.

Anmeldt af Karina Hermansen d. 29. april 2018
5
1
5

Kanon godt underholdt

Phillip formår at underholde fra helt ungt og til ældre publikum. Havde ømme kæber efter at være underholdt i 30 min. Så godt gået 👍🏻🙏🏼

Anmeldt af Birgitte Bhatia d. 28. april 2018

Kontakt Phillip Devantier

Kontakt Phillip Devantier via formularen her, så vil Phillip Devantier vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.