Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Pilatespigerne

Prisniveau

Kr. 4.900 - 10.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 30 min.

Profil

Pilates pigerne er toptrænede og absolutte eksperter i pilates - eller det tror de da selv! De fortæller at de går til pilates med festens hovedperson og bliver noget overraskede over, at ingen andre ved det. Ud fra personlige oplysninger og sjove historier om hovedpersonen fortæller pilates pigerne hvordan de mødte ham/hende og hvorfor de fik ham/hende til at starte til pilates. På et tidspunkt bliver han/hun iført pink benvarmere, pande- og svedbånd...

Læs mere...

Mere om Pilatespigerne

...og skal nu vise nogle af de øvelser pilatestræningen byder på - han/hun er jo til STOR inspiration for resten af holdet. Showet sluttes af med en lille gymnastikopvisning som hovedpersonen kender rigtigt godt, for den har han/hun jo trænet mange gange!
Et hylende morsomt alternativ til den traditionelle sang eller tale og masser af motion til lattermusklerne!
Hele showet bliver skrevet ud fra “rigtige” historier om hovedpersonen og historier Pilatespigerne selv finder på - og slutter naturligvis med en lille opvisning!
Topunderholdning med pigerne fra sjovbusiness.
Vi lover jer at ikke et øje er tørt når først de har optrådt for jer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Pilatespigerne: 4,9 ud af 5 baseret på 36 anmeldelser )

5
1
5

Hylende grinagtig morsom

Fordi det netop svarede til det, jeg havde forestillet mig
At jeg så også selv skulle optræde, se det syntes mine gæster var sjovt🤣🤣
Så jeg kan klart anbefale “ Sjovet “

Anmeldt af Christa Funder d. 10. oktober 2021
5
1
5

Festligt indslag.

Kun Vicky var ledig, men hun opfyldte bestemt vores forventninger til fulde. Indslaget var virkelig sjovt, og gæsterne vendte resten af aftenen ofte tilbage til nogle episoder i underholdningen. Desuden var hun en behagelig dame at arbejde sammen med om timingen.

Anmeldt af Inger Ramus d. 13. september 2021

Kontakt Pilatespigerne

Kontakt Pilatespigerne via formularen her, så vil Pilatespigerne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.