Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Pop Fiction - Live Band

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 min eller 90 min.

Profil

Livemusik til din fest! Vi spiller de største danske og internationale hits fra de sidste fem årtier!

Læs mere...

Mere om Pop Fiction - Live Band

Vi sætter gang i dansegulvet til din fest med de største danske og internationale hits fra de sidste fem årtier, som alle kan synge med på og danse til.

Vi elsker at spille musik og går op i, at levere en unik oplevelse hver eneste gang uanset om det er bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt fjerde. Vi skræddersyr vores koncert til det enkelte arrangement og medbringer alt lyd og lys, så I kan fokusere på at nyde dagen.

Historie:
Bandet startede op som et hobbyprojekt tilbage i 2013 og har været igennem flere forskellige konstellationer siden da. Siden vores første koncert i 2016 har vi løbende udvidet vores repertoire, så vi hver gang kan levere den bedst mulige oplevelse.
Vi har i de seneste par år spillet til mange forskellige events, blandt andet kollegiefester, runde fødselsdage, firmafester og bryllupper.
Bandet består i dag af:
Naja Friis (vokal)
Katia Hoffmeyer (kor)
Richard Kruse (guitar)
Patrik Reppien (bas)
Simon Søkilde (piano og guitar)
Christian Breinbjerg (trommer)

Læs mere på PopFictionLiveBand.dk!

Kontakt Pop Fiction - Live Band

Kontakt Pop Fiction - Live Band via formularen her, så vil Pop Fiction - Live Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.