Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

PoulEriksMusik

Prisniveau

Kr. 2.200 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 2 timer til fuldt arrangement på 7 timer og afhængig af hvor langt (og tid hermed) der skal køres.

Profil

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskolesangbogen er ALTID med.
Uddannet musiklærer fra Hjørring Seminarium - dirigent for mandskor og musiklærer i keyboard/piano.
Nyhed; Ny nodebog "Festmusik & Fortællinger" køb den på :
Gateway Music på webshop - klik på linket her: https://www.gatewaymusicshop.dk/index.php?route=product/product&path=85_89&product_id=1589

Læs mere...

Mere om PoulEriksMusik

En af seneste udtalelser fra værtspar:

Kære Poul Erik
Ifb med vores guldbryllup som var den 18.juli 2020 ville vi have musik til underholdning under middagen og efterfølgende spille til dans. Vi fik anbefalet at ringe til Poul Erik, og vi må sige at vi absolut ikke blev skuffet. Selv vores gæster roste meget for musikken både under middagen men også til dansen. Da de fleste er ved at være oppe i årene betdyder det meget at man kan snakke sammen under middagen og du formåede at spille tilpas højt. Så der skal lyde et stort TAK for at du var med til at gøre vores dag til en rigtig dejlig dag med mange minder.
Vi vil helt klart anbefale dig til andre som ønsker at holde en fest.
TaK fra Villy og Ingerlise - 23/7 2020

Lidt om spillemanden:
Uddannet musiklærer fra Hjørring Seminarium i år 2000 med masser af sang/ kor/ klavermusik på de gamle Hornung & Møller klaverer . Men allerede som 10-11 årig underviste musiker Kaj Kjæhr, Dybvad mig på orgel instrument ( det med 2 rækker tangenter & fodbas) og som 14 årig havde jeg mit første spillejob. Musikken har således altid været med i min verden og siden år 2000 har det været min hovedbeskæftigelse sammen med dirigentarbejde med mandskoret "Frejdig" i Brønderslev og piano/keyboard undervisning - og dette arbejde er i AOF aftenskole regi.

Jeg spiller flotte instrumentale melodier under middagen i mange genrer som f.eks. - valse, beguine, swing, pop. Også "Unplugged musik" på piano og akustisk guitar fremføres og jeg tager meget gerne imod opfordringer undervejs til netop dine musikønsker!
Også evergreens fra Kai Normann Andersen, Bent Fabricius Bjerre , Benny Andersen osv. samt musik fra udenlandske kunstnere.

Egne melodier til digtere som f.eks. Jens Rosendal, Poul Jansen, Leif Toft Hansen og her senest har vi sendt 16 sange ind som forslag til den nye højskolesangbog.

Covermusik af kunstnere som f.eks. John Mogensen, Bjørn & Okay, Rasmus Seebach, Shu-bidua, Kim Larsen, Lars Lilholt, CCR , ABBA , Kandis og mange flere - både nyt og gammelt/glad & danse venligt musik.

Nye moderne keyboards som Yamaha Tyros 4, PSR - S950, Roland E80 & det italienske super keyboard Ketron Audya er så musikalsk at det lyder som et rigtigt band med bedst naturlige lyde og fantastiske trommer som originalt er indspillet af professionelle tromme musikere.

PA-anlæg er FBT aktive tophøjtaler og woofer samt Bose L1 m/1 eller 2 woofere - så der anlæg både til små og store selskabs lokaler.

Kontakt PoulEriksMusik

Kontakt PoulEriksMusik via formularen her, så vil PoulEriksMusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.