Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Povl Erik Carstensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min. / efter aftale

Profil

KUNSTEN AT VÆRE LYKKELIG
Povl er en af Danmarks mest rutinerede stand-up komikere. I det humoristisk foredrag "Kunsten at være lykkelig" tager Povl udgangspunkt i sin standup, samtidig med at han kommer ind på blandt andet Dalai Lamas tanker om lykke, og giver sit helt eget bud på en matematisk formel for lykke!
Et morsomt og tankevækkende indslag til alle former for begivenheder, som f.eks. seminarer, konferencer, medarbejdermøder, fester osv.
Varighed: 60 minutter eller efter aftale.

Læs mere...

Mere om Povl Erik Carstensen

Sagt om Povl Erik Carstensen:
"Det var bare super. Alle fik sig et rigtig godt grin. Du kan rolig hilse Povl og sige en stor tak for hans show."
Efter foredrag hos Lundbeck

"Konferencegruppen grinede sig igennem Povl Carstensens morsomme, kloge og helt forrygende stand-up show. En flot krydsning mellem det planlagte og en stor evne for improvisation udløste et langt og stående bifald."
Efter foredrag for konference i Bodrum, Tyrkiet

"Regionshuset i Vejle, Region Syddanmark sætter i 2012 fokus på medarbejdernes balance mellem arbejdsliv og privatliv. Povl Carstensen skød projektet i gang ved et stort anlagt Balanceshow i Vejle Musikteater. Et par hundrede ansatte i regionshuset fik rig lejlighed til at motionere lattermusklerne under Povl Carstensens veloplagte og humoristiske causeri over temaet balance. Begejstring og fællesskabsfølelse fyldte musikteatret under Povl Carstensens stand-up show ”Kunsten at være lykkelig”."
Efter foredrag for Region Syd

Anmeldelser ( | af Povl Erik Carstensen: 4,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

4
1
5

Et underholdende foredrag

Vi bookede Povl Erik Carstensen til et firmaarrangement, hvor han skulle underholde med foredraget Kunsten at være lykkelig og det var en stor succes. Det var hylende morsomt og tilbagemeldingerne efterfølgende var meget postive.

Anmeldt af Birgitte Birk Hansen d. 17. september 2013

Kontakt Povl Erik Carstensen

Kontakt Povl Erik Carstensen via formularen her, så vil Povl Erik Carstensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.