Povl Erik Carstensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Povl Erik Carstensen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 minutter

Profil

Povl Erik Carstensen er en af Danmarks mest rutinerede stand-up komikere, og har levereret underholdningen ved tusinder af optrædender til alle former for firma- og privatfester, fra de største til de mindste og hyggeligste.
Povls humor er er underfundig og intelligent, og rammer meget bredt i alle aldersgrupper. Han tilpasser gerne sit show til den enkelte begivenhed.
Povl optræder desuden også gerne på engelsk.

Sagt om Povl Erik Carstensen:

"Vi vil bare lige sige tusind tak for i går, både vi og vores gæster var vilde med dig 😄 Inklusive dem der ikke vidste hvem du var i forvejen. Du fik især manden i hopla, han snakkede stadig om det på vejen hjem i dag 😄Så tak, du var i den grad et godt valg 👍"
Efter optræden til bryllup, 2022

"Hej Povl,
Blot lige en tilbagemelding på din optræden i går aftes. Det var en stor succes! :)
Samtlige gæster var meget begejstrede og morede sig rigtig meget fra start til slut. Selv de, som mente de ellers ikke brød sig om stand up.
Du ramte selskabet lige spot on og tak for det!
Mvh
Thomas Pedersen"
Privat selskab

"Kære Povl,
Tilbagemeldningerne på dit show har været utroligt positive, tak for din indsats og jeg vil varmt anbefale dig til andre."
Efter optræden til sommerfest, Københavns Kommune

"Hej Povl,
Tusind tak for et godt show 'on the road'! :-) Vores kollegaer var alle meget glade og syntes at du var super go'! Rigtig godt gået! :-)"
Efter optræden for JN Data

Videoklip


Anmeldelser ( | af Povl Erik Carstensen: 4,3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Helt perfekt tilpasset underholdning

Tak for super underholdning til min nevøs 18 års fødselsdag - helt perfekt og passede perfekt til alle i selskabet. Kæmpe anbefaling herfra.

Anmeldt af Jane Larsen d. 29. september 2023
5
1
5

Fantastisk oplevelse

Vi var et lille selskab, men det var en virkelig god, intim og personlig performance, som vi aldrig vil glemme. Er meget taknemmelig for Povl tog jobbet, selvom vi var så få.

Anmeldt af Trine d. 25. september 2022

Kontakt Povl Erik Carstensen

Kontakt Povl Erik Carstensen via formularen her, så vil Povl Erik Carstensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.