Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Psykologisk underholdning

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min eller efter aftale (15 - 60 min)

Profil

Oplev et show fyldt med tankekontrol og manipulationer, perfekt underholdning til bryllup, konfirmationer, firmafest, fødselsdag, julefrokost m.m.
Jeg underholder med tankekontrol og manipulationer, her eksperimenter jeg med at finde frem til hvad gæsterne tænker på, det kan være lige fra personer jeg umuligt kunne kende, tal, datoer og meget meget mere, derudover laver jeg også forudsigelser.

Læs mere...

Mere om Psykologisk underholdning

Scene show
Karsten underholder med hans show Tankekontrol, her vil i opleve, at han læser sig frem til ting som kun er inde i tilskuerens hoved, forudsigelser forskellige ting, manipulerer jer til at vælge præsis den ting han vil have jer til m.m.
I vil med garanti opleve noget i aldrig har set / hørt før.
Showet er for voksne, hvis der skulle være børn klarer vi sikkert også den.

Close-up
Oplev psykologiske manipulationer, tankelæsning, forudsigelser helt tæt på, det foregår for små gruppe af gangen, jeg er 100% i kontakt med gæsterne, hvor der bla. bliver vist mentale effekter / eksperimenter og en masse andet, det er perfekt til alle arrangementer. Her går Karsten rundt mellem alle gæsterne, det er en stærk form for underholdning, da det forgår lige foran gæsterne.

Hvis det ønskes kan begge shows kombineres.

Det sidste stykke tid har Karsten underholdt flere virksomheder her kommer en række af dem: SBS - Kvist & Jensen - Aalborg Handelskole - Aalborg Havn - Liftra - Lars Bloch Briller - Nordjydsk Værktøjssalg - Lægehuset i Vodskov

Videoklip

Anmeldelser ( | af Psykologisk underholdning: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super godt Show!

Underholdende, og sjovt!

Anmeldt af Mathias Skagbæk d. 19. november 2018
5
1
5

Fremragende show

5

Anmeldt af Lone Graakjær thorhauge d. 17. januar 2018

Kontakt Psykologisk underholdning

Kontakt Psykologisk underholdning via formularen her, så vil Psykologisk underholdning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.