Radiodj Torben Hansen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Radiodj Torben Hansen

Prisniveau

Kr. 5.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Velkommen til :-)
Jeg arbejder til dagligt så studievært på radio VLR, og har over 20 års erfaring som DJ.
Jeg spiller til alle former for fester i hele landet. Jeg er rigtig stærk til byllupsfester, 30,40 og 50 års fødselsdage, men spiller til alt.
Jeg stiller selv med komplet anlæg der matcher festen, og antallet af gæster.. Jeg har desuden stor erfaring som konferencier til modeshows, større fester osv.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Radiodj Torben Hansen

Da jeg til dagligt også arbejder som fotograf, tilbyder også at tage billeder til jeres fest under middagen. Prof. udstyr haves. BIllederne leveres efter nogle dage. Se eksempler på billeder i mit galleri. Prisen for fotografering kommer oveni prisen for musik, men bookes begge dele samlet, kan det gøres rigtig billigt.

Anmeldelser ( | af Radiodj Torben Hansen: 4,8 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Leverer varen

Vi holdt bryllup for 70 mennesker i alderen 20-70, hvor de fleste var mellem 45-55. Der var fyldt på dansegulvet i 2,5 time. Torben formåede at holde standarden hele vejen igennem.

Anmeldt af Carina L. Christensen d. 15. november 2022
5
1
5

Han gjorde vores bryllupsfest fuldstændig fantastisk

Han spottede publikum og kombinerede aftenen med de ting, vi havde talt om et par dage forinden… Han er klart med til vores næste fest🙏🏻⭐️

Anmeldt af Susanne Elise Jensen d. 20. september 2022

Kontakt Radiodj Torben Hansen

Kontakt Radiodj Torben Hansen via formularen her, så vil Radiodj Torben Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.