Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Radiodj Torben Hansen

Prisniveau

Kr. 5.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Velkommen til :-)
Jeg arbejder til dagligt så studievært på radio VLR, og har over 20 års erfaring som DJ.
Jeg spiller til alle former for fester i hele landet. Jeg er rigtig stærk til byllupsfester, 30,40 og 50 års fødselsdage, men spiller til alt.
Jeg stiller selv med komplet anlæg der matcher festen, og antallet af gæster.. Jeg har desuden stor erfaring som konferencier til modeshows, større fester osv.

Læs mere...

Mere om Radiodj Torben Hansen

Da jeg til dagligt også arbejder som fotograf, tilbyder også at tage billeder til jeres fest under middagen. Prof. udstyr haves. BIllederne leveres efter nogle dage. Se eksempler på billeder i mit galleri. Prisen for fotografering kommer oveni prisen for musik, men bookes begge dele samlet, kan det gøres rigtig billigt.

Anmeldelser ( | af Radiodj Torben Hansen: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Bryllup

Torben var med til at skabe en kanon fest for os, meget god til at læse sit publikum. Ikke sidste gang vi sender bud efter Torben

Anmeldt af Henrik Hansen d. 14. maj 2019
5
1
5

Total fed oplevelse

Total fed oplevelse til vores 2 x 50 års fødselsdag. Torben var helt klart med til at gøre festen den bedste nogen sinde.
Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anmeldt af Anna Marie Hansen d. 12. juni 2018

Kontakt Radiodj Torben Hansen

Kontakt Radiodj Torben Hansen via formularen her, så vil Radiodj Torben Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.