Rasmus.LFP

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Rasmus.LFP

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

4 timer +

Profil

Hej! Mit navn er Rasmus jeg er en DJ fra Aalborg
Jeg har spillet musik til en håndfuld firmafester og arrangementer.
Derudover har jeg også været med på klub jobs som opvarmer og afløser i løbet af de sidste 1.5 år når den primære DJ holder pauser.
Min specialitet er Hip-Hop fra 90'erne og helt frem til den nyeste Hip-hop musik fra både ind- og udland. Jeg har også en bred vifte af House i forskellige variationer samt gamle klassikere, som vil få alle på dansegulvet til at bevæge sig.

Jeg ser helst at bookeren sender mig en playliste med de sange, som de godt kan lide og som de synes vil passe perfekt til deres begivenhed. Hvis gæster også deltager i eventet, kan der deles en Spotify spilleliste, hvor de kan tilføje deres yndlingssange og give input til musikken.
Ved at have denne playliste på forhånd, får jeg en god fornemmelse af, hvilken type event eller fest det vil være, så jeg kan levere den bedste musikoplevelse til jer. Jeg vil gøre alt for at sikre, at jeres event eller fest bliver uforglemmelig! :)

Kontakt Rasmus.LFP

Kontakt Rasmus.LFP via formularen her, så vil Rasmus.LFP vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.