Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Ricki Solo

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

40 minutter

Profil

Høj stemning og sikre syng-med hits

Læs mere...

Mere om Ricki Solo

Nyd et enestående musikalsk show, når Ricki Solo indtager rummet med sin akustiske guitar og populære syng-med-hits. Det musikalske repertoire spænder bredt fra grand prix sange til en sikker blanding af pop, rock og dansktop hits.

Ricki Solo i orange Ricki Solo er den fødte entertainer og engagerer publikum til at synge med - og måske byder han herrerne op til boyband-dans, mens kvinderne kommer i centrum med store kærlighedssange. Gang på gang får han skabt en fællesskabsfølelse med publikum ved at levere underholdning lige i øjenhøjde. Mellem numrene er han hurtig i replikken og jonglerer underfundigt med humor og satire om aktuelle emner, sangtekster og livets små & store spørgsmål.

Med Ricki Solo er der garanti for sikker musikalsk underholdning, når alvoren skal synges væk og stemningen skal løftes til uanede højder på medarbejderdage, til konferencer, familiefester eller festivaler.

Kontakt Ricki Solo

Kontakt Ricki Solo via formularen her, så vil Ricki Solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.