Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Rococo Band

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Profil

God og dansevenlig musik som alle kender. Rococo er trioen, der levere energi og stemning til din fest..

Læs mere...

Mere om Rococo Band

Her er et orkester, der giver den gas og skaber energi og stemning, til såvel private fester som større arrangementer. Når trioen går på scenen leveres der god og velkendt dansemusik for gæster i alle aldre. Repertoiret er varieret sammensat over 4 årtier, med alle de danske såvel som udenlandske favoritter. Glad og dansevenlig festmusik som alle kender.

Vi er 3 glade musikere, der kan vores håndværk og har mange års erfaring med vores instrumenter. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr og stiller op i god tid, så du kan nyde festen med dine gæster.

Rococo kan både spille akustisk (unplugged) og som fuld bestykket band. Vi kan desuden sørge for rolig og stemningsfyldt dinner-musik mens du og dine gæster spiser. Giv os et kald, og lad os find den bedste løsning til din fest.

Med venlig hilsen
Rococo Band

- "I kom, I så og I sejrede. Tak for at alt klappede som det skulle. Vi havde hørt jer tidligere, så vi vidste hvad vi fik. I levede op til både gæsternes og vores forventninger. Så endnu en gang tak for musik og godt humør - vores varmeste anbefalinger."

- "Vi kunne ikke have et bedre valg! Helt fantastisk, fedt musik, god sang og virkelig en super oplevelse! Tusind tak for en SUPER dag! Håber på at vi mødes igen en dag og nyder Jeres fantastiske musik/sang. Vil gerne anbefale jer til alle, der vil have en fedt oplevelse til enhver fest."

- "Tak for musikken til min fødselsdag. Jeres musik og energi satte virkelig gang i festen, og jeg har sjældent danset så meget. Flere af gæsterne fik jeres kontaktinfo efter festen, så I var det helt rigtige valg. Det er ikke sidste gang jeg ringer efter jer. En varm anbefaling herfra."

Videoklip

Kontakt Rococo Band

Kontakt Rococo Band via formularen her, så vil Rococo Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.