Romhandleren

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Romhandleren

Prisniveau

Kr. 10.000 - 40.000

Hjemby

Områder

Varighed

Helaftens arrangement med dinner & dans eller 3 x 45 min / 2 x 65 min dans. Eller efter aftale.

Profil

Danseorkestreret ”Romhandleren” kan med sine mangeårige erfaring sætte gang i enhver fest, med en suveræn krydret blanding af alle de gamle og nutidige hits.
Vi er din garant for en nostalgisk tur tilbage til tiden med skulderpuder og college sko, og frem til de sidste nye pop hits, der med garanti vil få salen til at gynge.
Med ”Romhandleren” er stilen lagt for en fed fest, med masser af dans og ”syng med” for publikum.

Vi klarer musikken under middagen, dansen, til receptionen, halballet, firmafesten, privatfesten m.m, med velkendte og glemte hits, som vil falde i alle gæsters smag.

Kunne i tænke jer et indslag med en kendt solist til jeres arrangement, så klarer vi også den opgave og akkompagnerer til solisten.

Til større arrangementer, hvor vores eget anlæg ikke slår til, så samarbejder vi med top-professionelle produktionsfirmaer, hvor der for en merpris kan leveres et stort lyd og lys setup, så ingen opgave er for stor (eller for lille)

Kort sagt, vi klarer det hele, og hjælper desuden meget gerne med råd og vejledning i, hvordan vi får netop jeres arrangement til at blive så godt som muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer :o)

Musikafspiller

  1. 00:00 Romhandleren Jonathan cover
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcXdMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7961fe65d0dce1aba64cc342b41a9c788503c6c9/Jonathan_master2.mp3?5728157

Videoklip


Anmeldelser ( | af Romhandleren: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Verdensklasse

Leverer altid :-)

Anmeldt af Lone W. Duelund d. 21. november 2022
5
1
5

Skønt valg til firmajulefrokosten!

Dejlig, dejlig musik, der var med til at gøre en sjov julefrokost endnu bedre. Der var en så fin balance mellem klassikere (70'er-80'er-90'er dansk top og udenlandske stor hits), samt nyere musik, som tiltalte både unge og gamle - i stedet for, at det blev rettet enten kun mod de unge eller gamle.
Også er der grundlæggende en utrolig god service - hurtig svar på mails, kom i god tid, stillede an uden at forstyrre spisning - alt. Så Romhandleren kan varmt anbefales!

Anmeldt af J.W. Hansen d. 26. november 2018

Kontakt Romhandleren

Kontakt Romhandleren via formularen her, så vil Romhandleren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.