Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Torben Lendager & Roosters

Prisniveau

Kr. 0 - 25.000

Hjemby

Områder

Profil

SKAL DIN FEST VÆRE LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE......SÅ ER DET TORBEN LENDAGER & ROOSTERS
Med os får I en fantastisk aften med alle de store hits fra Walkers tiden, Torbens egen solo karriere blandet med en masse fede danse hits fra 50, 60' erne og frem. Hvem husker ikke LITTLE KITTY, FOREVER TOGETHER, FIRE samt SHALALALA for bare at nævne et par stykker. Med Torben Lendager & Roosters bliver der med garanti trængsel på dansegulvet.

Læs mere...

Mere om Torben Lendager & Roosters

Torben Lendager & Roosters er din garanti for en fantastisk fest!

Det er er levende musik, når den er bedst. Bandets spilleglæde er synlig og smitter - og så er de alle meget kompetente musikere.
Det fede ved Torben Lendager & Roosters er at bandet får dine gæster til at elske at svede. Det er umuligt at holde kroppen i ro, når den gode rock´n roll leveres så profesionelt og charmerende som Torben Lendager & Roosters gør.
60´er rock og pigtråd er en lidenskab. Og den lidenskab deler alle i Torben Lendager & Roosters. Glæden ved at spille smitter af og gør det umuligt for festens deltagere at side stille.

Med Torben Lendager & Roosters får I alle de største Walkers hits, hits fra Torben egen solo karriere samt en masse af de fede hits fra 50érne og frem.
Hvem husker ikke: Shalalalala - Little Kitty Catch My Fire - Forever Together - Fire for bare at nævne et par stykker

Torben Lendager & Roosters er:

Torben Lendager: Lead vokal
Michael Jeppesen: Guitar og kor
Frank Stechmann: Guitar
Chris Poulsen: Bas og kor
John Jensen: Trommer og kor


Torben Lendager & Roosters.......Vi Holder Fest!

Kontakt Torben Lendager & Roosters

Kontakt Torben Lendager & Roosters via formularen her, så vil Torben Lendager & Roosters vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.