Anders Rostrup

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Anders Rostrup

Prisniveau

Kr. 0 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand up komiker

En charmerende og nærværende komiker, der giver publikum tryghed og som altid leverer et forrygende show. Anders elsker at få folk til at grine, og heldigvis er han rigtig god til det!

***Konfirmationstilbud- 30 minutters personlig underholdning- 2500 kr***

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Anders Rostrup

Anders Rostrup er et af de nye spirrende håb på den danske comedy, og han har efterhånden optrådt på de fleste scener i landet. Han er skarp som få, og hans jokes spænder over alt fra risengrød til politik, over truede dyrearter og religion. Hans eget liv og hverdag bliver bestemt heller ikke pakket ind, og især her gør han sig en hel del skæve og hylende morsomme observationer.

Udover at have opnået en del erfaring fra diverse open mikes i hele landet, har han blandt andet også opnået en semifinale-plads ved DM i stand up og en finaleplads ved danish open. Ved siden af dette, har han optrådt ved flere private arrangementer og har bl.a. haft æren af at varme op for prominente navne som Audrey Castaneda, Torben Chris og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anders Rostrup: 4,6 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser )

5
1
5

Super super fedt show

Super super fedt show. Fik vores søn til at føle sig tilpas i showet, og han formået at få hele forsamlingen med👍
Hyrer gerne Anders igen en anden gang🤗

Anmeldt af Camilla Mortensen d. 14. maj 2023
5
1
5

Skide sjovt

Vi hyrede Anders til en firma julefrokost, og alle syntes han var sjov, og alle grinte under hele showet. Der var er godt flow mellem almindelige jokes og jokes omkring kollegaerne.

Anmeldt af Cecilie d. 3. december 2022

Kontakt Anders Rostrup

Kontakt Anders Rostrup via formularen her, så vil Anders Rostrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.