Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Anders Rostrup

Prisniveau

Kr. 0 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand up komiker

En charmerende og nærværende komiker, der giver publikum tryghed og som altid leverer et forrygende show. Anders elsker at få folk til at grine, og heldigvis er han rigtig god til det!

***Konfirmationstilbud- 30 minutters personlig underholdning- 2500kr***

Stadigvæk ledige datoer i november og december.

Læs mere...

Mere om Anders Rostrup

Anders Rostrup er et af de nye spirrende håb på den danske comedy. Han debuterede i begyndelsen af 2009, og har efterhånden optrådt på de fleste scener i landet. Han er skarp som få, og hans jokes spænder over alt fra risengrød til politik, over truede dyrearter og religion. Hans eget liv og hverdag bliver bestemt heller ikke pakket ind, og især her gør han sig en hel del skæve og hylende morsomme observationer.

Udover at have opnået en del erfaring fra diverse open mikes i hele landet, har han blandt andet også opnået en semifinale-plads ved DM i stand up og en finaleplads ved danish open. Ved siden af dette, har han optrådt ved flere private arrangementer og har bl.a. haft æren af at varme op for prominente navne som Audrey Castaneda, Torben Chris og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anders Rostrup: 4,5 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser )

5
1
5

Over al forventning!

Anders var simpelthen fantastisk. Jeg havde på forhånd skrevet en side omkring fødselaren, som Anders brugte helt vildt godt. Det virkede nærmest som om, han kendte os på forhånd, hvilket gjorde det SÅ sjovt. Alle gæster grinede i alle 30 minutter. Det var simpelthen den bedste optræden. Kan varmt anbefale Anders Rostrup, han er yderst velforberedt. Wauw!!

Anmeldt af Louise Nørr d. 1. marts 2020
5
1
5

Konge underholdning

Anders er lyn hurtig til af fange de små signaler og køre en skæg historie på det mindste der bliver sagt.

Anmeldt af Michael Handberg d. 23. juni 2019

Kontakt Anders Rostrup

Kontakt Anders Rostrup via formularen her, så vil Anders Rostrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.