Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Anders Rostrup

Prisniveau

Kr. 0 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand up komiker

En charmerende og nærværende komiker, der giver publikum tryghed og som altid leverer et forrygende show. Anders elsker at få folk til at grine, og heldigvis er han rigtig god til det!

***Konfirmationstilbud- 30 minutters personlig underholdning- 2000kr***

Læs mere...

Mere om Anders Rostrup

Anders Rostrup er et af de nye spirrende håb på den danske comedy, og han har efterhånden optrådt på de fleste scener i landet. Han er skarp som få, og hans jokes spænder over alt fra risengrød til politik, over truede dyrearter og religion. Hans eget liv og hverdag bliver bestemt heller ikke pakket ind, og især her gør han sig en hel del skæve og hylende morsomme observationer.

Udover at have opnået en del erfaring fra diverse open mikes i hele landet, har han blandt andet også opnået en semifinale-plads ved DM i stand up og en finaleplads ved danish open. Ved siden af dette, har han optrådt ved flere private arrangementer og har bl.a. haft æren af at varme op for prominente navne som Audrey Castaneda, Torben Chris og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anders Rostrup: 4,5 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt og personlig underholdning

Anders underholdt til min søns nonfirmation.
Han ramte fuldstændig plet med underholdningen. Alle aldersklasser grinede og syntes det var sjovt, og jeg vil helt klart anbefale at booke Anders, hvis du vil have sjov og personlig underholdning til din fest.

Anmeldt af Lotte d. 31. august 2021
5
1
5

Super godt show

De fem stjerner har vi givet, fordi Anders Rostrup leverede et super godt show og formåede at få det med vi havde oplyst ham om.

Anmeldt af Karen Wind d. 30. august 2021

Kontakt Anders Rostrup

Kontakt Anders Rostrup via formularen her, så vil Anders Rostrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.