Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Anders Rostrup

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand up komiker

En charmerende og nærværende komiker, der giver publikum tryghed og som altid leverer et forrygende show. Anders elsker at få folk til at grine, og heldigvis er han rigtig god til det!

***Konfirmationstilbud! 30 min.2000 kr + transport*** - STADIGVÆK LEDIGE DATOER

Læs mere...

Mere om Anders Rostrup

Anders Rostrup er et af de nye spirrende håb på den danske comedy. Han debuterede i begyndelsen af 2009, og har efterhånden optrådt på de fleste scener i landet. Han er skarp som få, og hans jokes spænder over alt fra risengrød til politik, over truede dyrearter og religion. Hans eget liv og hverdag bliver bestemt heller ikke pakket ind, og især her gør han sig en hel del skæve og hylende morsomme observationer.

Udover at have opnået en del erfaring fra diverse open mikes i hele landet, har han blandt andet også opnået en semifinale-plads ved DM i stand up, en 2.plads i konkurrencen Amager open og en finaleplads ved danish open. Ved siden af dette, har han optrådt ved flere private arrangementer og har bl.a. haft æren af at varme op for prominente navne som Audrey Castaneda, Torben Chris og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anders Rostrup: 4,4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Super fed optræden!

Vi kan klart anbefale Anders, da han er en super cool gut, der formået at leverer et sjovt show til min veninde og jeg’s 2x 25års fødselsdag. Anders formået virkelig at fange gæsternes opmærksomhed og de grinte nærmest fra start til slut. Vi kan klart anbefale ham og vi kunne sagtens finde på at booke ham igen til en anden begivenheden :-)

- Liza og Isabella 😜

Anmeldt af Liza d. 3. september 2018
5
1
5

Perfekt

Anders fangede hele selskabet på 53 personer.

Anmeldt af Arne Kristensen d. 21. januar 2018

Kontakt Anders Rostrup

Kontakt Anders Rostrup via formularen her, så vil Anders Rostrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.