Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Anders Rostrup

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand up komiker

En charmerende og nærværende komiker, der giver publikum tryghed og som altid leverer et forrygende show. Anders elsker at få folk til at grine, og heldigvis er han rigtig god til det!

***Konfirmationstilbud! 30 min.2000 kr + transport*** - STADIGVÆK LEDIGE DATOER

Læs mere...

Mere om Anders Rostrup

Anders Rostrup er et af de nye spirrende håb på den danske comedy. Han debuterede i begyndelsen af 2009, og har efterhånden optrådt på de fleste scener i landet. Han er skarp som få, og hans jokes spænder over alt fra risengrød til politik, over truede dyrearter og religion. Hans eget liv og hverdag bliver bestemt heller ikke pakket ind, og især her gør han sig en hel del skæve og hylende morsomme observationer.

Udover at have opnået en del erfaring fra diverse open mikes i hele landet, har han blandt andet også opnået en semifinale-plads ved DM i stand up, en 2.plads i konkurrencen Amager open og en finaleplads ved danish open. Ved siden af dette, har han optrådt ved flere private arrangementer og har bl.a. haft æren af at varme op for prominente navne som Audrey Castaneda, Torben Chris og Anders Matthesen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anders Rostrup: 4,5 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Flot indsats

Meget nærværende blandt publikum og inddrog meget materiale som han havde fået oplyst. Meget livlig til både konfirmand tale og sang. Absolut anbefalelsesværdig.

Anmeldt af Lars d. 12. maj 2019
5
1
5

Rigtig god stand upper. Fed personlig performance.

Anders kom og tog rummet med 48 mennesker helt i top. Fra han kom ind til han gik. Virkelig sjov og nærværende samt personlig input om fødselaren.
Absolut kun bedste anbefaling herfra.
God dialog med Anders også før show.
Voiouuww.
Danny

Anmeldt af Danny Jensen d. 14. april 2019

Kontakt Anders Rostrup

Kontakt Anders Rostrup via formularen her, så vil Anders Rostrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.