Ezatollah Azadi

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Ezatollah Azadi

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Varighed

fra 1t op til hele aften

Profil

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til polterabends, til surprise fødselsdagsfester til privat danseundervisning mfl. Vi tilbyder enhver undervisning, workshop og optræden baseret på vores eksisterende danse-portfolio.

Ezatollah, begyndte sin dansekarriere i starten af 90’erne i Danmark og England. Hans hårde arbejde har resulteret i, at han har kunnet åbne sin helt egen Latin Salsa Club i Aalborg.
For at udvide hans dansehorisont, begyndte Ezat i år 2000 at undervise i Latin aerobic hos FitnessDK. Ezats popularitet skyldes at han i høj grad laver egne koreografier og kombinationer, så du bliver kastet ud i noget du aldrig har prøvet før. Alt dette har medført, at Ezat gentagne gange er blevet nævnt i aviser og på TV i Nordjylland.
Ezat er under konstant udvikling og søger altid efter nye dansetrin, teknikker og stilarter.
Ezat fik sit første basis 1 zumba certifikat i Hamborg 2010, og fik fornyet sit certifikat i Florida bare et år senere med et basis 2 certifikat i zumba og aqua zumba i Florida. Siden hen fik Ezat i 2014 et Zumba Step certifikat fra Bad Pyrmont i Tyskland, sit Zumba Sentao i Miami, USA, og sit Zumba Kids og Junior certifikat fra New York USA.

Kontakt Ezatollah Azadi

Kontakt Ezatollah Azadi via formularen her, så vil Ezatollah Azadi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.