Sang for alle - musikalsk teambuilding

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Sang for alle - musikalsk teambuilding

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Pris fastsættes endeligt alt efter varighed, antal deltagere og lokation. Typisk 30, 45 eller 60 min.

Profil

Skab uforglemmelige øjeblikke for dine kollegaer eller gæster med sang, energi, gode grin, glæde og kor der styrker fællesskabet! Jeg skaber en tryg ramme, så alle kan stemme i, uanset erfaring. Kort sagt - en musikalsk oplevelse, der giver sammenhold. Fællessang og kor har en magisk evne til at forene folk på tværs af generationer, traditioner. Jeg vil gøre mit allerbedste for at I får en oplevelse, ud over det sædvanlige. Lad os sammen fylde rummet med sang og skabe gode og sjove minder.

Mit navn er Anders Hornshøj og jeg er uddannet sanger og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sang kan noget helt unikt og binder os sammen. Jeg tilbyder et anderledes og nærværende indslag til din fest. Det kan være i forbindelse med kurser, kongresser, fester eller private arrangementer.

Vi tager udgangspunkt i sange der er tilgængelige for alle, og laver nogle musikalske rytmiske øvelser som opvarmning. Det kræver absolut ikke erfaring at være med! Jeg tilpasser det hele til dit arrangement og dine forventninger, så vi rammer de mest optimale forhold for jer. Derfor tilbyder jeg en syng-sammen-oplevelse, hvor fokus er glæde, nærvær, fællesskab, en "aha-oplevelse”, og ikke mindst at have det sjovt sammen! Vi begynder helt fra bunden, og bygger det op i fællesskab. Jeg har mere end 20 års erfaring i det musikalske miljø og har lavet mange "Sang for alle" arrangementer i hele Danmark.

Videnskaben påpeger, at det frigiver masser af endorfiner, når vi synger sammen. Sang, kor og musik generelt har en stor positiv indvirkning på mennesker.
• Mindsker sygedage og stress.
• En styrket følelse af samhørighed.
• Løfter humøret og giver overskud.

Deltagerantal kan være mellem 10 til langt over 500. Arrangementet vil typisk kunne vare et sted mellem 30 minutters til 60 minutters varighed. Det kan også udvides med ønske om at skrive en sang eller kontinuerlig morgensang på din arbejdsplads.

Jeg arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien. Dertil har jeg arbejdet for Danmarks Radio på Dansk Melodi Grand Prix og undervist deltagere fra diverse musik tv-shows. Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig, hvis du vil vide mere.

Referencer:
Novo Nordisk, Grundfos, Københavns kommune, Region Nordjylland, NIRAS, Lægeforeningen, UCN Nordjylland, Det Nordjyske Mediehus, Hübsch, Aalborg Universitetshospital, Dansk Sygeplejeråd, Region Sjælland, Skive kommune, Thy kommune, Arbejdsstyrelsen, private arrangementer og mange flere.

Musikafspiller

  1. 00:00 Sang for alle
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdk54IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b96fb70a3b93d5ac6126183da0b6444d8287f1c0/Sang%20for%20alle%202.mp3?5673356

Videoklip


Anmeldelser ( | af Sang for alle - musikalsk teambuilding: 4,9 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Stor succes

En god fælles oplevelse, hvor alle kunne være med.

Anmeldt af Alice d. 28. november 2023
5
1
5

Super oplevelse!

Virkelig et festligt arrangement med fællessang, som gav højt humør og skøn stemning. Et sangvalg der faldt i vores smag og alle var bare med fra første toneanslag👍🏽

Anmeldt af Lene Hammerby d. 16. september 2023

Kontakt Sang for alle - musikalsk teambuilding

Kontakt Sang for alle - musikalsk teambuilding via formularen her, så vil Sang for alle - musikalsk teambuilding vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.