Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Pris fastsættes endeligt alt efter varighed, antal deltagere og lokation. Typisk 30, 45 eller 60 min. Derfor står prisforskellen som den gør.

Profil

Skab sjove uforglemmelige øjeblikke for dine kollegaer eller gæster med fællessang, energi, gode grin, glæde der styrker fællesskabet. Jeg skaber en tryg ramme, så alle kan stemme i, uanset erfaring med sang. Fællessang og kor har en magisk evne til at forene folk på tværs af generationer og traditioner. Jeg vil gøre mit allerbedste for at I får en oplevelse, ud over det sædvanlige.

Mit navn er Anders Hornshøj og jeg er uddannet sanger og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sang kan noget helt unikt og binder os sammen. Jeg tilbyder et anderledes og nærværende indslag til din fest. Det kan være i forbindelse med kurser, kongresser, fester eller private arrangementer.

Vi tager udgangspunkt i sange der er tilgængelige for alle, og laver nogle musikalske rytmiske øvelser som opvarmning. Det kræver absolut ikke erfaring at være med! Jeg tilpasser det hele til dit arrangement og dine forventninger, så vi rammer de mest optimale forhold for jer. Derfor tilbyder jeg en syng-sammen-oplevelse, hvor fokus er glæde, nærvær, fællesskab, en "aha-oplevelse”, og ikke mindst at have det sjovt sammen! Vi begynder helt fra bunden, og bygger det op i fællesskab. Jeg har mere end 20 års erfaring i det musikalske miljø og har lavet mange "Sang for alle" arrangementer i hele Danmark.

Videnskaben påpeger, at det frigiver masser af endorfiner, når vi synger sammen. Sang, kor og musik generelt har en stor positiv indvirkning på mennesker.
• Mindsker sygedage og stress.
• En styrket følelse af samhørighed.
• Løfter humøret og giver overskud.

Deltagerantal kan være mellem 10 til langt over 500. Arrangementet vil typisk kunne vare et sted mellem 30 minutters til 60 minutters varighed. Det kan også udvides med kontinuerlig morgensang på din arbejdsplads.

Jeg arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien. Dertil har jeg arbejdet for Danmarks Radio på Dansk Melodi Grand Prix og undervist deltagere fra diverse musik tv-shows. I 2021 sang jeg med min gruppe VelLyd til Kromprinsparrets priser. Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig, hvis du vil vide mere.

Referencer:
Novo Nordisk, Grundfos, Københavns kommune, Region Nordjylland, NIRAS, Lægeforeningen, UCN Nordjylland, Det Nordjyske Mediehus, Hübsch, Aalborg Universitetshospital, Dansk Sygeplejeråd, Region Sjælland, Skive kommune, Thy kommune, Arbejdsstyrelsen, private arrangementer og mange flere.

Musikafspiller

  1. 00:00 Sang for alle
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdk54IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a6df82f8061e3a76ea816e18df7b830a66a3b5ae/Sang%20for%20alle%202.mp3?5722650

Videoklip


Anmeldelser ( | af Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer: 4,9 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Energiboost til fællesskabet

Vi havde stor fornøjelse af Anders Hornshøj på vores seminar for hospitalets ledergruppe, hvor han fik os til at synge, så taget næsten lettede. Det gav et kæmpe energiboost og var en rigtig god fælles oplevelse, hvor alle kunne være med. Anders er sjov, dygtig og topprofessionel, og det har været en fornøjelse at samarbejde med ham både i forberedelserne og i selve afviklingen. Den varmeste anbefaling herfra.

Anmeldt af Maj Fagerberg, Amager og Hvidovre Hospital d. 4. april 2024
5
1
5

Super godt firmaarrangement

Anders var helt fantastisk til at løsne hele flokken op. Gode sange og en time fyldt med god energi og grin. Anders er super sød og sjov. God kommunikation helt fra start til slut. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Maria Brandt Pedersen d. 22. marts 2024

Kontakt Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer

Kontakt Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer via formularen her, så vil Sang for alle - Sang og kor teambuilding privatfester og firmaer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.