Sang for alle

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Sang for alle

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

Pris fastsættes endeligt alt efter varighed, antal deltagere og lokation. Typisk 30, 45 eller 60 min.

Profil

Jeg lover en 100 procent “feel good” oplevelse. Vi skal synge, grine og lave skøn energi. En ryst sammen oplevelse til privat/firma arrangementer, når det er bedst. Jeg ved alle får lyst til at stemme i uanset erfaring med sang. Vi frigør sammen masser af lykkehormoner.
Kort sagt - en fælles oplevelse der giver sammenhold. Vi får god en super god stemning, når vi synger. Jeg er konservatorie uddannet i Aalborg.

Læs mere...

Mere om Sang for alle

Mit navn er Anders Hornshøj og er sanger og korleder. Jeg hører fra flere og flere private og firmaer, at de ønsker et anderledes og nærværende indslag til deres fester og arrangementer af typisk 30 til 45 minutters varighed. Det kan være i forbindelse med kurser, kongresser, fester eller privat arrangementer.

Sang er godt for krop og sjæl. Videnskaben påpeger at det frigiver masser af endorfiner. Mange undersøgelser viser, hvor positv indvirkning sang og musik har på mennesker. Jeg har mere end 20 års erfaring i det musikalske miljø og har lavet mange "Sang for alle" arrangementer i hele Danmark.
Derfor tilbyder jeg en sjov og anderledes syng-sammen-oplevelse: “Alle kan synge”, hvor fokus er glæde, sammenhold, social optur, en "aha-oplevelse”, og ikke mindst at have det sjovt! Det er nærværet med musikken, sangen og en fælles stemme i centrum.
Vi tager udgangspunkt i sange der er let tilgængelige og nogle andre musikalske rytmiske indspark. Alle kan synge – og det kræver absolut ikke erfaring at være med! Vi bliver samtidig udfordret på nogle kompetencer, vi måske ikke er vant til at bruge, men som vi alle er født med – nemlig evnen til at synge. Jeg tilpasser det hele til dit arrangement og forventninger, så vi rammer de mest optimale forhold for alle, og alle kan føle sig godt tilpas. Deltagerantallet kan være alt fra 10 til 500 mennesker.

Jeg arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien. Dertil har jeg arbejdet for Danmarks Radio på Dansk Melodi Grand Prix og undervist deltagere fra diverse musik tv-shows. Jeg vil glæde mig til at synge med jer til dit næste arrangement!

Referencer: Novo Nordisk, Grundfos, Københavns kommune, Region Nordjylland, NIRAS, Lægeforeningen, UCN Nordjylland, Det Nordjyske Mediehus, Hübsch, Aalborg Universitetshospital, Dansk Sygeplejeråd, Region Sjælland, Skive kommune, Socialpædagoger, Thy kommune, Arbejdsstyrelsen, private arrangementer og mange flere.

Udtalelser
Arbejdsstyrelsen:
"Hej Anders. Så er det blevet dagligdag på kontoret igen efter et supergodt personaleseminar - og hvad tror du, vi gjorde her til morgen? Startede såmænd dagen med en morgensang! Supergodt indslag, du lavede med os torsdag aften - alle har snakket om det, og alle var begejstrede for det. Danland vil gerne have dine kontaktoplysninger, så de kan tilbyde andre, der planlægger konferencer hos dem, at de kunne prøve noget utraditionelt og booke dig".

Novo Nordisk
"Skønt at synge sammen til vores personale arrangement".

Inge, Fødselsdag
"Anders havde alle gæsterne med sig lige fra starten, til min fødselsdag - Selv dem jeg havde mest skeptiske for om de synes det ville være sjovt. Anders kom med et stort engagement og en sprudlende glæde og musikalitet, der smittede os alle. Han fik sangen til at blive sjov og let, så alle kunne deltage uanset hvilken stemme man havde. Vi fik til stor morskab lært at synge på forskellige måder, hvilket blev afprøvet flere gange i løbet af resten af aftenen. Jeg kan varmt anbefale Anders til sådanne arrangementer".

Special pædagoger Thy kommune
"Det var SÅ godt – Du fik mange roser. Tusind tak for dit dejlige indspark til vores møde".

Københavns kommune
"Det var helt igennem fantastisk. Alle var super glad".

Lone (Tv midt/vest), Fødselsdagsfest
"Det var med stor forventning, om en mega sjov og hyggelig stund, jeg bad Anders Hornshøj om at komme og lave et syng sammen event, til min fødselsdag. Og jeg må sige at det levede op til forventningerne. Vi var et blandet publikum. Og nogen synes det var grænseoverskridende. Men det glemt de ret hurtigt, da vi først kom i gang. Det var sjovt at lave øvelser sammen og alle kunne være med. Alle sang med hvert sit næb, og det der kom ud af det var SÅ fedt. Alle var overrasket over, hvor flot vi fik det til at lyde på ret kort tid. Og med Anders ved klaveret var alle godt informeret og underholdt. Alt i alt en super oplevelse for både trænede og IKKE trænede sangere. Kan varmt anbefales".

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sang for alle: 4,8 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt afslutning på dagen!

Super god og prof oplevelse i højt humør, der samlede os endnu mere som et team - og vi sang alle af hjertets lyst.

Anmeldt af Kirstine Kejser d. 6. februar 2023
5
1
5

Underholdning for alle aldre

Super fint.

Anmeldt af Bodil Hansen d. 6. februar 2023

Kontakt Sang for alle

Kontakt Sang for alle via formularen her, så vil Sang for alle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Sang for alle
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdk54IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b96fb70a3b93d5ac6126183da0b6444d8287f1c0/Sang%20for%20alle%202.mp3