Jason Svendstorp

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jason Svendstorp

Prisniveau

Kr. 3.900 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 numre ved bryllupper, begravelser og andre store begivenheder samt stemningsmusik til reception, middag e.l.

Profil

Jeg er fuldtidssanger med 1500+ jobs bag mig siden 2007. Jeg elsker at levere en nærværende musikalsk oplevelse ved de store øjeblikke i livet, enten i form et indslag med et par udvalgte sange eller i form af stemningsmusik i baggrunden. Synger og spiller guitar til bryllupper, begravelser, fødselsdage, firmafester, receptioner og meget andet.

Læs mere...

Mere om Jason Svendstorp

Med inspirationen rodfæstet i så forskellige sangere som Stevie Wonder, John Mayer, Sting og flere andre af poppens store stemmer, går Jason op i detaljen og den autentiske fortolkning. Her går nye radiohits og tidløse klassikere hånd i hånd og skaber - sammen med en imponerende alsidig vokal - et lækkert og afbalanceret lydbillede, som byder på noget for alle generationer. Med akkompagnement på akustisk guitar er hyggen og den gode melodi i højsædet.

Jason har - udover en krystalklar vokal - en stribe af de bedste hits fra de sidste halvtreds år på repertoiret, som han leverer med stort overskud. Jason har været landet rundt både solo og med diverse coverbands i ryggen, så publikum er i trygge hænder, når der er lagt op til hygge, glade genhør og måske en enkelt fællessang eller to. Enhver musiksmag bliver tilgodeset, når der bliver fundet både nyt og ældre materiale frem med kunstnere som: Bruno Mars, Sting, Thomas Helmig, Justin Bieber, John Mayer, The Police, Back 2 Back, Kim Larsen, Oasis, Robbie Williams, Danseorkestret, U2, Rasmus Nøhr og mange, mange flere.
Der er med andre ord garanteret god stemning fra første anslag og en perlerække af hits, når Jason er på programmet.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jason Svendstorp: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk

Jeg kan kun anbefale Jason. Virkelig en fantastisk dygtig sanger med en dejlig energisk udstråling. Hele selskabet blev enorm rørt, og der var en kæmpe ros efterfølgende igennem hele festen.

Det gav noget helt særligt til festen.

Anmeldt af Christine B. d. 26. juni 2022
5
1
5

Virkelig dygtig!

Vi bookede Jason til vores datters konfirmation. Han synger mega godt og er samtidig virkelig likeable. Han var med til at gøre dagen til en uforglemmelig dag.

Anmeldt af Christian Bjerre Kusk d. 14. maj 2022

Kontakt Jason Svendstorp

Kontakt Jason Svendstorp via formularen her, så vil Jason Svendstorp vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.