SCHOUW EVENT

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

SCHOUW EVENT

Prisniveau

Kr. 5.000 - 100.000

Hjemby

Områder

Profil

Schouw Event er et fullservice Eventbureau med mange års erfaring i at lave underholdning, firma og familiedage, kreative workshops og events til firmaer.
Alle vores ansatte er professionelle med kreative baggrunde: Skuespillere, Designere, Artister og Musikere, der er vant til tænke ud af boksen og give folk en unik positiv oplevelse. Vi udfordrer også gerne jeres indre kreativitet til jeres næste firma teambuilding, firmafest eller firma og familiedag, med vores kreative workshops.

UNDERHOLDNING TIL FIRMAER OG PRIVATE
Har I brug for et underholdende show er SCHOUW EVENT den helt rigtige samarbejdspartner.
Vi har stor erfaring med at lave store flotte shows med alt hvad der hører til. Dette kan være festunderholdning til jubilæer, receptioner, firmafester, runde fødselsdage eller underholdning i et shoppingcenter, som tiltrækker købelystne kunder.
Vi laver gerne skræddersyet festunderholdning som passer til netop jeres behov og budget.

JULEUNDERHOLDNING & JULEFORESTILLINGER
Vi har i de sidste 15 år leveret juleforestillinger til både virksomheder, private og shoppingcentre.
Vi har spillet juleforestillinger i bl.a. Nationalbanken, SAS Institute, Nokia og Rigsrevisionen og har leveret store sceneshows til Lyngby Storcenter, Slotsarkaderne i Hillerød, Vestsjællandscentret samt CITY2. Vores juleshows er energifulde, interaktive og vigtigst af alt: Publikum går derfra med julen i deres hjerter.
Vores Julemænd, søde Nisser og nissehjælpere rykker også gerne ud til firmaarrangementer.

FIRMAUNDERHOLDNING & JUBILÆUMSSHOW
Vi laver gerne et skræddersyet show som omhandler netop jeres virksomheds historie, produkt eller begivenhed.
Et godt eksempel på sådan en event var, da Alpharma holdt sit 100 års jubilæum, hvor en flot mini musical baseret på firmaets 100 årige historie blev vist ved gallamiddagen. Her medvirkede bl.a. to af vores dygtige skuespillere. Et andet festlig indslag som SCHOUW EVENT også tilbyder, er et besøg af “Dronningen” eller “Prinsgemalen”, som gerne kommer forbi og holder en tale eller overrækker præmier i forbindelse med awardshow eller lign.

FESTLIGE KLOVNE, TRYLLEKUNSTNERE & ANDRE ARTISTER
Vi er leveringsdygtige af alt indenfor professionelle Klovne, Tryllekunstnere, Ballonartister, Sminkører, Julemænd, Nisser, Hekse, Zombier, Pirater, Dansere, Sangere, Musikere, Historiefortællere, Stuntmænd samt mange andre spændende personligheder.

KREATIV TEAMBUILDING & WORKSHOPS
Kreative workshops kan bruges i mange sammenhæng. Brug f.eks. kreative workshops når der skal laves teambuilding, personale eller familiearrangementer.
Med Schouw Events kreative workshops åbner vi op for folks skjulte kreative evner og giver dem en fælles holdoplevelse. Vi sammensætter et godt program udfra jeres behov og budget. Vores personale er alle folk med kreative baggrunde: designere, scenografer, kunstnere og iscenesættere, der er vant til tænke ud af boksen og give folk en positive oplevelse.
Kreative workshops er også en yderst effektiv metode til at tiltrække købelystne kunder i shoppingcentre, på messer, udstillinger eller lign.
Når Schouw Event laver kreative workshops er det eneste I skal sørge for en stikkontakt - resten sørger vores kreative team for og det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi kan tilbyde af kreative løsninger. Vi designer gerne workshops udfra jeres ønsker og behov. Vi kommer også gerne udklædte og står for oppyntningen af faciliteten. Nedenfor ses nogle af de løsninger vi tilbyder.

FASTELAVN WORKSHOP
Dekorer et fastelavn ris og lav farverige flotte teatermasker mv. Få taget flotte billeder af vores professionelle fotograf i Fastelavn fotostudiet, hvor vi sminker og klæder børn og barnlige sjæle på med teaterkostumer.

PÅSKE WORKSHOP
Lav påskekyllinger af stof og pap, mal påskeæg, klip gækkebreve, påskefår af skuresvampe, påskefigurer af silkeler, påskeboller hvor børnene kan dekorere sin egen bolle med ører, glasur, krymmel og slik, så det bliver en lækker påskehare mv.

FORÅRS / SOMMER WORKSHOP
Lav sjove finurlige og farverige klovne, lav en flot fotoramme til et billede af et godt sommerminde, lav shoppingsbags med stof, glimmer og blomster, dekopage på sten, skattekister, slanger af slips mv.

HALLOWEEN WORKSHOP
Lav lanterner til små lys, uhyggelige edderkopper, spøgelser, edderkoppekager mv.

JULE WORKSHOP
Lav kreative julegaver, julepynt, juledekroationer, dekorer din egen peberkagemand mv.

Kontakt SCHOUW EVENT

Kontakt SCHOUW EVENT via formularen her, så vil SCHOUW EVENT vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.