Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Shaker Brothers består af tvillingerne Mohammed og Yaser, som er 29 år gamle. De har spillet trommer i 9 år, hvor de i løbet af årene, har samlet sig en masse erfaring, som de tager med sig til en hver koncert. Shaker Brothers gjorde sig landsdækkende kendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2.

Læs mere...

Mere om Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent

De spiller på bl.a. bilfælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show. Shaker Brothers har derfor haft stor succes med at spille til mange forskellige events. De har en bred målgruppe, som tæller festivaler, byfester, natklubber, firmafester, konfirmationer, fødselsdage, sportsarrangementer, skole, institutioner m.m.

Lige meget hvor de optræder med deres shows, skaber de en enorm dynamik med masser af bevægelse og rytmer. De kommer altid udover scenekanten og får inddraget publikummet i festen. Shaker Brothers største idoler er de energiske Safri Duo og KATO. På baggrund af deres passion for denne musikgenre, er mange af deres koncerter, derfor med til at skrue festen op på øverste niveau på det rytmisk plan. Med Shaker Brothers er der lagt op til et brag af en fest, når tæppet går fra, lysshowet skinner og de går i gang med deres show.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent : 4.8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Et godt alternativ

Når man skal bruge underholdning er Shaker Brothers et rigtig godt bud til ca 30 minutter

Anmeldt af Kim Laursen d. 7. oktober 2017
5
1
5

Forrygende optræden

SHAKER BROTHERS gav en fantastisk optræden med gang i den fra første slag. De fik virkelig gæsterne med under deres optræden, virkelig underholdende. Kan kun anbefales til andre der vil have underholdning til festen.

Anmeldt af Finn Nielsen d. 29. maj 2017

Kontakt Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent

Kontakt Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent via formularen her, så vil Shaker Brothers - Kendt fra Danmark Har Talent vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Shaker Brothers - Get It On
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8212/Get_It_On_-_Shaker_Brothers.mp3