Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Shaker Brothers - Drummers Show

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Shaker Brothers består af tvillingerne Mohammed og Yaser, som er 29 år gamle. De har spillet trommer i 9 år, hvor de i løbet af årene, har samlet sig en masse erfaring, som de tager med sig til en hver koncert. Shaker Brothers gjorde sig landsdækkende kendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2.

Læs mere...

Mere om Shaker Brothers - Drummers Show

De spiller på bl.a. bilfælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show. Shaker Brothers har derfor haft stor succes med at spille til mange forskellige events. De har en bred målgruppe, som tæller festivaler, byfester, natklubber, firmafester, konfirmationer, fødselsdage, sportsarrangementer, skole, institutioner m.m.

Lige meget hvor de optræder med deres shows, skaber de en enorm dynamik med masser af bevægelse og rytmer. De kommer altid udover scenekanten og får inddraget publikummet i festen. Shaker Brothers største idoler er de energiske Safri Duo og KATO. På baggrund af deres passion for denne musikgenre, er mange af deres koncerter, derfor med til at skrue festen op på øverste niveau på det rytmisk plan. Med Shaker Brothers er der lagt op til et brag af en fest, når tæppet går fra, lysshowet skinner og de går i gang med deres show.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Shaker Brothers - Drummers Show: 4,9 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Rigtig god oplevelse, og super performance

Shaker Brothers satte rigtig godt gang i festen, og lavede en super optræden. Dialogen var start til slut, har været rigtig god og kan varmt anbefales.

Anmeldt af Jacob Andersen d. 19. maj 2019
5
1
5

Engagerende og stemningsfuld eftermiddag!

Shaker brothers var engagerende og skabte en fantastisk stemning blandt beboerne i Taastrupgaard, da de spillede til åbningsfesten af det nye havekøkken. Op til dagen var de nemme at komme i kontakt med, alle aftaler blev overholdt og de var søde og rare :) Jeg vil klart anbefale Shaker brothers til andre - og vi vil med glæde invitere dem til vores næste event.

Anmeldt af Monique Geslin Nielsen d. 19. november 2018

Kontakt Shaker Brothers - Drummers Show

Kontakt Shaker Brothers - Drummers Show via formularen her, så vil Shaker Brothers - Drummers Show vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.