Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Shaker Brothers - Drummers Show

Prisniveau

Kr. 4.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Shaker Brothers består af tvillingerne Mohammed og Yaser, som er 31 år gamle. De har spillet trommer i 9 år, hvor de i løbet af årene, har samlet sig en masse erfaring, som de tager med sig til en hver koncert. Shaker Brothers gjorde sig landsdækkende kendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2.

Læs mere...

Mere om Shaker Brothers - Drummers Show

De spiller på bl.a. bilfælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show. Shaker Brothers har derfor haft stor succes med at spille til mange forskellige events. De har en bred målgruppe, som tæller festivaler, byfester, natklubber, firmafester, konfirmationer, fødselsdage, sportsarrangementer, skole, institutioner m.m.

Lige meget hvor de optræder med deres shows, skaber de en enorm dynamik med masser af bevægelse og rytmer. De kommer altid udover scenekanten og får inddraget publikummet i festen. Shaker Brothers største idoler er de energiske Safri Duo og KATO. På baggrund af deres passion for denne musikgenre, er mange af deres koncerter, derfor med til at skrue festen op på øverste niveau på det rytmisk plan. Med Shaker Brothers er der lagt op til et brag af en fest, når tæppet går fra, lysshowet skinner og de går i gang med deres show.

Her kan De se mere til Shaker Brothers på sociale medier:
Facebook --> Shaker Brothers
Instagram--> Shaker Brothers
Youtube --> Shaker Brothers

Videoklip

Anmeldelser ( | af Shaker Brothers - Drummers Show: 4,9 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk kickstart på festen

Shaker Brothers skabte en euforisk stemning og satte virkelig gang i festen. De fik folk op af stolene og havde alles opmærksomhed. Efterfølgende var samtlige deltagere ude på dansegulvet.

Anmeldt af Lilian Anschütz d. 22. november 2021
5
1
5

Fantastisk trommeshow

Vi havde bestilt deres show til vores datters konfirmation. Deres underholdning var fantastisk og alle både store som små havde en fest fra start til slut.
De er rimelige i deres priser og alle pengene værd.

Anmeldt af Annika de Guzman d. 2. september 2021

Kontakt Shaker Brothers - Drummers Show

Kontakt Shaker Brothers - Drummers Show via formularen her, så vil Shaker Brothers - Drummers Show vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.