Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

The Sharknadoes

Prisniveau

Kr. 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varierende alt efter ønske

Profil

The Sharknadoes er et meget unikt coverband, der spiller alle de gamle surf-rock hits fra starten af 60'erne, men som også tager nyere sange og forvandler til moderne surf-klassikere, samtidig med at bandet krydrer deres liveshows med rom og røverhistorier!

Bandet er udenlukkende instrumentalt, dog med fornemme korarrangementer!

Læs mere...

Mere om The Sharknadoes

I bandets 35 år lange karriere har de formået at hive ikke mindre end 12 Grammy Awards hjem, en Bodil samt Nobels Fredspris for bedste soundtrack til filmen Løvernes Konge.

Bandet mødte hinanden i 1997 på den verdenskendte surfskole, Let's All Go Surfing! i hjertet af Kazaksthan. Efter årelange demonstrationer fra den Nepalesiske befolkning, bukkede drengene under og slog i 1989 pjalterne sammen og dannede THE SHARKNADOES.

Blandt højdepunkterne i bandets karriere tæller især bandets hidtil eneste koncert i Køge Forsamlingshus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Når den unge, østjyske kvartet, The Sharknadoes, ikke spilder tiden på at fortælle selvopdigtede røverhistorier om bandets egen historie og overdrevne kunnen, spiller de den fede surf-rock, med klassikere fra de tidlige 60'ere frem i dag, med fortolkninger af gamle, såvel moderne klassikere.

Sætlisten indebærer stærke numre fra bl.a. Link Wray, Dick Dale, The Shadows, The Ventures osv.

Bandets medlemmer er alle omrking de 24, og har spillet et utal af koncerter, da alle har rod i forskellige andre bands, men har fundet sammen igennem glæden til surf-rocken! De meget erfarne musikere disker gang på gang op med en musikalsk kraftpræstation, der samtidig er leveret med humor og ungdommelig charme, og med garanti kan få alle mand på gulvet og swinge hofterne til de forbudte trin, som var det et beach party i Californien i året 1962!

Kontakt The Sharknadoes

Kontakt The Sharknadoes via formularen her, så vil The Sharknadoes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.