DJ Peter Caspersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

DJ Peter Caspersen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

8 timer

Profil

Peter er en voksen DJ med højt humør, meget stor erfaring og en kanon energi. En festlig DJ, der leverer fed musik, og en masse glade mennesker på dansegulvet.
Det er professionel lyd og lys af høj kvalitet. Et sikkert valg til livets store fester.

Det er bestemt ikke suppe, steg og is musik i får her.
Det er musik der rækker over mange årtier og mange genrer, præsenteret af en professionel og særdeles dedikeret DJ der kan sit kram. Det er musik med gang i, noget i kan danse til, og synge med på. Musikken og måden den bliver præsenteret på, er nøje afstemt efter den fest i vil have og jeres gæster. En af Peters store styrker er hans evne til at fange hvad publikum gerne vil have af musik, og at få flere generationer samlet omkring en fest.

I kan booke DJ Peter Caspersen med hans mobildiskotek, Diskotek Silver Horse til Dinner og Dans eller til dans alene. Det er ikke alle der syntes godt om lysanlæg og røg, derfor kan man booke Silver Horse uden lysanlæg eller dele af det.
Kort fortalt er det en voksen DJ der har styr på alle aftaler, lydstyrke og dansegulvet. Et sikkert valg, der går ind til hver fest med et meget stort engagement, hvor der er fokus på at give værterne og gæsterne en stærk og god oplevelse. Peter er en gennemført seriøs DJ. der tager hver enkelt arrangement meget alvorligt, det er en mand hvor du kan regne med at aftaler og tidspunkter bliver overholdt.

Anmeldelser ( | af DJ Peter Caspersen: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Det helt perfekte valg

Peter fik min fødselsdag op på et niveau jeg slet ikke troede var muligt. Han har en utrolig musikviden, der kom alle til festen tilgode. Han er god til at aflæse selskabet og finde musik, der får alle generationer på dansegulvet. Og så er han mega dygtig til at få gang i folk på en lun og sjov måde.
Jeg bliver i hvert fald nødt til snart at holde en ny fest. Udelukkende for at kunne booke ham igen. Så kun ros ros og mere ros herfra 🤘👍👍👍

Anmeldt af Jens Østergaard Andersen d. 18. december 2023
5
1
5

Super god DJ👍

Peter (Silver Horse). Jeg snakkede med Peter dagen inden vores fest. Forelagde ønsker for musik og lydniveau. Han levede 100% op til vores ønsker. Peter kan absolut anbefales. Er en fantastisk person. Tak fra os😃

Anmeldt af Brian Holm d. 27. februar 2023

Kontakt DJ Peter Caspersen

Kontakt DJ Peter Caspersen via formularen her, så vil DJ Peter Caspersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.