SIMONA ABDALLAH

Prisniveau

Kr. 15.000 - 24.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timers

Profil

Musikalsk foredrag om integration, kulturforskelle, frygt og mod. En aften med historiefortælling om kampen til at bestemme over eget liv i frihed.
Simona fortæller om sit liv og sin opvækst. Det bliver en samtale om emner, som konflikter og stærk samhørighed, om at larme og at lytte og om fusion fremfor integration. En aften med store musikalske oplevelser, store spørgsmål og store armbevægelser.

FRA GHETTOEN TIL DE STORE SCENER: Simona Abdallah tog kampen op.

En fascinerende fortælling om vejen fra en opvækst i Gellerup ved Århus gennem fire forlovelser og to skilsmisser til livet som topprofessionel trommeslager.
Simona Abdallah spiller på daburka og fortæller om sin kamp for at leve sit liv, som hun vil. - Hun fortæller ud fra sin bog "Lykkens brud", som udkom i 2012 og er en historie om at have modet til at vælge sin egen vej på trods af familieforventninger og religiøse og kulturelle traditioner.
Hun kommer også ind på, hvordan hun er blevet internationalt anerkendt percussionist, der er efterspurgt selv i den arabiske verden, hvor en kvindelig trommeslager er et særsyn.
Samtidig spiller hun musik, der får lytterne til at mærke livets puls og og ikke mindst lysten til at slippe kontrollen ...

Kontakt SIMONA ABDALLAH

Kontakt SIMONA ABDALLAH via formularen her, så vil SIMONA ABDALLAH vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.