Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Simon Steenholm

Prisniveau

Kr. 9.700 - 14.700

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 3 timer

Profil

Få en foredragsoplevelse med Simon Steenholm om ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Motivation, Forandring, Ros og Anerkendende Kommunikation, Samarbejde, Ansvar, Positive Tanker og ikke mere unødigt brokkeri og stress.

”Tak for et godt foredrag! Vi har aldrig før haft et foredrag så spændende og inspirerende! Det har godt nok givet stof til eftertanke og vi er sikre på at det vil komme til at få stor betydning.” – Odense Kommune

Læs mere...

Mere om Simon Steenholm

Ønsker du en foredrags og workshop oplevelse der går rent ind med fokus på: Arbejdsglæde, Arbejdslyst, Trivsel, samarbejde, Motivation, Ledelse, Ansvar, Arbejdsmiljø, Positiv Mindset og at det gerne må være blandet med humor så er du landet det rigtige sted.

Ros og anerkendende kommunikation?
Arbejdes glæde, trivsel og samarbejde?
Positive tanker der bevarer troen på fremtiden?
Når motivation, fokus og handling er nøglerne til succes?
Den enkelte tager ansvar for forandringerne og udviklingen?

”Vi fik i høj grad det vi ønskede. Det er en ren fornøjelse at komme hjem efter sådan en dag. Alle medarbejdere er stadig helt høje over dit oplæg. Der bliver nu arbejdet intensivt med positive tanker og anerkendende adfærd. Du er jo inspirerende at være sammen med”. Holstebro Kommune – Leder Klavs Eg

Simon tager jer igennem en verden af muligheder.
150.000 mennesker ringer ind hver dag og melder sig syge. Halvdelen fordi de er utilfredse, og fordi de ikke føler sig hørt. Og 39.000 på grund af arbejdspres og stress.

Snyd krisen, drop de sure opstød!

Der er altid en eller anden form for krise, der sker hele tiden forandringer eller noget der skaber utryghed – noget som kan få alle til at stivne, miste lysten og slå op i banen.

Hvem siger det skal være nemt? Og kan vi lære og leve med det?

Eller med andre ord, hvordan fastholder man gejsten og motivationen, når projektet er afsluttet, ophører og konsulenterne er rejst? Hvordan opnår man, at alle de nye positive tiltag bliver til noget og ikke drukner i en hverdag med højt arbejdspres og besparelser.

Hvordan bevares gejsten? Hvordan bruges den nye viden?

Hvis det er det du gerne vil have et bud på – så er Simon lige jeres mand!

Sammen laver i det program der passer til netop jeres udfordring og situation.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Simon Steenholm: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Dejligt med et mentalt energi boost

Vi afholdte kickoff og til at runde eftermiddagen af, hvor vi havde haft kultur og trivsel på programmet, havde vi inviteret Simon til at holde et foredrag. Fantastisk og fængslende historie og med super gode vinkler til hverdagens tankemønstre, som vi alle har godt af at blive mindet om. Vi gik der fra godt fyldt op på energi-kontoen.

Anmeldt af Bonnie de Place d. 19. januar 2020
5
1
5

Fantastisk inspirerende foredrag om mental sundhed

Simon holdt på Danmarks Mentale Sundhedsdag foredrag/oplæg for medarbejderne i Familieafdelingen i Vejle Kommune.
Foredraget omhandlede emner som livs- og arbejdsglæde, social kapital, anerkendende kommunikation, fokus på trivsel, motivation, positive tanker og forandring og at det er den enkelte der har og skal tage ansvar.
Alle fik en på opleveren - noget at tænke over samt værktøjer og metoder vi kan bruge lige her og nu.
Simon pakkede det hele ind i sin egen livs historie, og den var IKKE kedelig 
Det var virkelig en god dag og alle gik derfra med fornyet mental energi, et smil på læben og en masse at tænke over.

Anmeldt af Jannie Faurholt d. 11. oktober 2019

Kontakt Simon Steenholm

Kontakt Simon Steenholm via formularen her, så vil Simon Steenholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.