Simon Steenholm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Simon Steenholm

Prisniveau

Kr. 9.700 - 14.700

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 3 timer

Profil

Få en foredragsoplevelse med Simon Steenholm om ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Motivation, Forandring, Ros og Anerkendende Kommunikation, Samarbejde, Ansvar, Positive Tanker og ikke mere unødigt brokkeri og stress.

”Tak for et godt foredrag! Vi har aldrig før haft et foredrag så spændende og inspirerende! Det har godt nok givet stof til eftertanke og vi er sikre på at det vil komme til at få stor betydning.” – Odense Kommune

Ønsker du en foredrags og workshop oplevelse der går rent ind med fokus på: Arbejdsglæde, Arbejdslyst, Trivsel, samarbejde, Motivation, Ledelse, Ansvar, Arbejdsmiljø, Positiv Mindset og at det gerne må være blandet med humor så er du landet det rigtige sted.

Ros og anerkendende kommunikation?
Arbejdes glæde, trivsel og samarbejde?
Positive tanker der bevarer troen på fremtiden?
Når motivation, fokus og handling er nøglerne til succes?
Den enkelte tager ansvar for forandringerne og udviklingen?

”Vi fik i høj grad det vi ønskede. Det er en ren fornøjelse at komme hjem efter sådan en dag. Alle medarbejdere er stadig helt høje over dit oplæg. Der bliver nu arbejdet intensivt med positive tanker og anerkendende adfærd. Du er jo inspirerende at være sammen med”. Holstebro Kommune – Leder Klavs Eg

Simon tager jer igennem en verden af muligheder.
150.000 mennesker ringer ind hver dag og melder sig syge. Halvdelen fordi de er utilfredse, og fordi de ikke føler sig hørt. Og 39.000 på grund af arbejdspres og stress.

Snyd krisen, drop de sure opstød!

Der er altid en eller anden form for krise, der sker hele tiden forandringer eller noget der skaber utryghed – noget som kan få alle til at stivne, miste lysten og slå op i banen.

Hvem siger det skal være nemt? Og kan vi lære og leve med det?

Eller med andre ord, hvordan fastholder man gejsten og motivationen, når projektet er afsluttet, ophører og konsulenterne er rejst? Hvordan opnår man, at alle de nye positive tiltag bliver til noget og ikke drukner i en hverdag med højt arbejdspres og besparelser.

Hvordan bevares gejsten? Hvordan bruges den nye viden?

Hvis det er det du gerne vil have et bud på – så er Simon lige jeres mand!

Sammen laver i det program der passer til netop jeres udfordring og situation.

Kontakt Simon Steenholm

Kontakt Simon Steenholm via formularen her, så vil Simon Steenholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.