Simon Steenholm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Simon Steenholm

Prisniveau

Kr. 9.700 - 14.700

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 3 timer

Profil

simonsteenholm.dk
Få en foredragsoplevelse med Simon Steenholm om ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Motivation, Forandring, Ros og Anerkendende Kommunikation, Samarbejde, Ansvar, Positive Tanker og ikke mere unødigt brokkeri og stress.

”Tak for et godt foredrag! Vi har aldrig før haft et foredrag så spændende og inspirerende! Det har godt nok givet stof til eftertanke og vi er sikre på at det vil komme til at få stor betydning.” – Odense Kommune

Ønsker du en foredrags oplevelse der går rent ind med fokus på ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Samarbejde, Motivation, Selv Ansvar, Positiv Mindset og at det gerne må være blandet med humor - så er du landet det rigtige sted.

”Vi fik i høj grad det vi ønskede. Det er en ren fornøjelse at komme hjem efter sådan en dag. Alle medarbejdere er stadig helt høje over dit oplæg. Der bliver nu arbejdet intensivt med positive tanker og anerkendende adfærd. Du er jo inspirerende at være sammen med”. Holstebro Kommune – Leder Klavs Eg

Jeg tager jer igennem en verden af muligheder.
Snyd krisen, bekymringerne, stressen og drop de sure opstød og unødig brokkeri!

Der er altid en eller anden form for krise, der sker hele tiden forandringer eller noget der skaber utryghed – noget som kan få alle til at stivne, miste lysten og slå op i banen.

Hvem siger det skal være nemt? Og kan vi lære og leve med det?
Eller med andre ord, hvordan fastholder man gejsten og motivationen.

Hvordan bevares gejsten? Hvordan bruges den nye inspiration?

Hvis det er det du gerne vil have et bud på – så er jeg jeres mand!

Sammen laver vi det program der passer til netop jeres udfordring og situation.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Simon Steenholm: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Vi havde en temadag med Simon Steenholm der fortalte sin spændende livshistorie om at gå fra Gulddreng til Indianer.
Foredraget blev krydret med øvelser, som fik os til at tænke over betydningen af, hvordan vi tænker - og især bedst kan bidrage til et udviklende og godt arbejdsmiljø.
Alle gav udtryk for, at det havde været et godt arrangement, og alle fik noget med sig, som kan bruges både arbejdsmæssigt og privat.

Anmeldt af Søs Bæk d. 29. januar 2024
5
1
5

Dejligt med et mentalt energi boost

Vi afholdte kickoff og til at runde eftermiddagen af, hvor vi havde haft kultur og trivsel på programmet, havde vi inviteret Simon til at holde et foredrag. Fantastisk og fængslende historie og med super gode vinkler til hverdagens tankemønstre, som vi alle har godt af at blive mindet om. Vi gik der fra godt fyldt op på energi-kontoen.

Anmeldt af Bonnie de Place d. 19. januar 2020

Kontakt Simon Steenholm

Kontakt Simon Steenholm via formularen her, så vil Simon Steenholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.