Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

SingStarz

Prisniveau

Kr. 7.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45

Profil

Så du X-Faktor 2016!
SingStarz består af Karsten & Cirke, og ved lejlighed vores trommeslager Rune Majland.
SingStarz er Show og Topunderholding, alle de store Hits og et medrivende Sceneshow.

Læs mere...

Mere om SingStarz

Hvem er SingStarz?
SingStarz består af Karsten Krambs & Cirke Marcella, og ved lejlighed vores trommeslager Rune Majland. SingStarz har eksisteret i et par år, Men vi alle er professionelle musiker, der har alle spillet i mange år, men har nu dannet dette ultimative partyband ! SingStarz er Show og Topunderholding, alle de store Hits og et medrivende Sceneshow.

Skal vi vælge Duo eller Trio?
Valget kommer an på en del faktorer og ikke mindst prisen. Når vi spiller som duo er trommerne indspillet på forhånd og vi har dem med på mp3. Når vi kommer som trio har vi en rigtig trommeslager med, begge dele virker super fint.

Kan i ikke liiiige....
Vi kan næsten alt, vi har 20 års erfaring fra store og små fester, HUSK det er DIN fest, spar hellere lidt på ostepops og saltstænger end en fest der går død kl 23 :-) Brug vores kontakt formular hvis du har spørgsmål, eller bare vil vide hvordan en lille, som stor fest blive noget alle taler om - i mange år efter.

Referencer
SingStarz har spillet på Dyrhavs Bakken, Tivoli, Kellerdirk, Bork Festival, Vig festival, Julefrokost hos Novo Nordisk, og små 250 bryllupper (tror vi nåede til 233 da vi talte sidst :-) Og så har Rune optrådt på MTV !!!

Hvad med....
JA vi har ALT med, lys, lyd, pausemusik, Brudevals - det eneste vi skal bruge er 220V

Kontakt SingStarz

Kontakt SingStarz via formularen her, så vil SingStarz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.