Smeden & MaZZen

Smeden & MaZZen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 timer

Profil

Smeden & MaZZen spiller afdæmpet americana, blues, country og rock, der altid bliver leveret med engagement og passion som virkelig kommer ud over scenekanten. En unik blanding af håndplukkede covernumre tilsat akustisk guitar, sprøde vokaler samt percussion.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Smeden & MaZZen

Smeden & MaZZen spiller afdæmpet americana, blues, country og rock, der altid bliver leveret med engagement og passion som virkelig kommer ud over scenekanten. En unik blanding af håndplukkede covernumre tilsat akustisk guitar, sprøde vokaler samt percussion.

Smeden & MaZZen er en duo bestående af 2 rutinerede musikere, som har fundet sammen om en fælles passion for country, blues, americana og rock.
Vi fortolker nyere amerikanske koryfæer såvel som ældre, godt krydret med danske klassikere - med fokus på den gode tekst samt potentialet for fællessang.

Det bliver altid leveret med indlevelse, charme og passion samt tilpas afdæmpet, så ALLE kan synge med!

Så er man til Garth Brooks, Gasolin, Lionel Ritchie, Chris Rea, Johnny Madsen, Willie Nelson, U2, Eric Clapton, Elvis, Rodney Carrington, John Lennon, Creedence, Kim Larsen, D.A.D samt mange flere - er det Smeden & MaZZen man SKAL opleve!

Duoen består af:
Søren MaZZen - vokal og percussion
Michael Højby - vokal og akustisk guitar

Bonus info

Tilbage i sommervarmen i 2022, mødtes Smeden & MaZZen til en akustisk jammer, der straks gav mod og lyst på mere!

Vi kom hurtigt frem til, at med vores tilsammen ekstremt brede musiksmag, kunne vi tilbyde noget helt unikt, autentisk og anderledes.
Dermed opstod Smeden & MaZZen, ud fra en fælles passion, interesse og kærlighed til musikken - drevet af lysten til at formidle den akustisk.

Med Michael’s fløjlsbløde baryton stemme, og MaZZen’s hårde rock vokal, fortolker vi numre der spænder ekstremt bredt i det musikalske landskab! Samt danner grundlag for helt nye vokalharmonier.
Der er alt fra Gasolin og Metallica, til Garth Brooks, U2 samt Lionel Ritchie. Kort fortalt en unik musikalsk sammensætning, hvor ALLE kan være, nyde samt synge med!
Men en ting er vigtig, og skal understreges; DET BLIVER IKKE KEDELIGT!!!

Søren Madsen er kendt fra det nu mere end 20 år gamle band ZZ Top Jam, der med mere end 700 livejobs har turneret voldsomt i både ind- og udland med stor succes. Desuden er han også forsanger i det fremadstormende band Ace it Moe med egne kompositioner, der meget snart kan opleves på en af de mange livescener ude i Europa.

Michael Højby er et kendt ansigt fra sine mange år på landevejen som ensom troubadur, der med stor begejstring, energi og spilleglæde har turneret rundt mellem landets mange pubber i en længere årrække.

Videoklip

Kontakt Smeden & MaZZen

Kontakt Smeden & MaZZen via formularen her, så vil Smeden & MaZZen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.