Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Søren Krogh

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Oftest fra 30-60 minutter, ellers efter aftale.

Profil

Vinder af Danish Music Awards - folk 2016 som årets sanger.
At Krogh er nordjyde fornægter sig ikke. Det er morsomt, musikalsk, begavet og nærværende underholdning for voksne mennesker i alle aldre.
Velegnet til firmaer, private selskaber, musikforeninger, spillesteder mv.
Prisniveauet er vejledende og er for Søren Krogh solo eller evt duo (med guitaristerne Ole Albrechtsen eller Janus Bechmann eller pianisten Martin Jønsson). Søren Krogh kan også bookes med band; forhør nærmere herom.

Læs mere...

Mere om Søren Krogh

Med afsæt i mere end 2000 optrædener og 9 cd-udgivelser er Søren Krogh ingen årsunge. Han har underholdt og spillet koncerter over hele landet i mere end 20 år.
Søren Krogh seneste cd er fra 2018 og hedder "Globus". Krogh har haft optrædener overalt i Danmark, på TV, i radio, spillesteder, festivaler, musikforeninger, loger, fagbevægelsen, små og store firmaer, private selskaber mm og det har formet en kunstner, der ikke lader sig profilere i Vild Med Dans-programmer, men udelukkende koncentrerer sig om sin metier: at lave en god og underholdende aften for sit publikum. Søren Krogh modtog en Danish Music Award som årets sangskriver i 2013 og en som årets sanger i 2016.

Kontakt Søren Krogh

Kontakt Søren Krogh via formularen her, så vil Søren Krogh vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.