Søren Ladefoged

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Søren Ladefoged

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 minutter

Profil

Søren Ladefoged har været en fast del af den aarhusianske comedy-scene siden 2019, mens han samtidig har taget sin stand-up med ud over hele landet. Med en nordjysk uimponerethed og et stort komisk overskud stiller han skarpt på det absurde – både i sit eget liv og verden rundt om – og får os alle til at grine af det!
Udover selv at optræde, skriver Søren også jokes til andre projekter - senest sæson 2 af En Stor Aften med Simon Talbot på TV2.

Søren Ladefoged har været en fast del af især den aarhusianske comedy-scene siden 2019 og er en ung, ambitiøs og fremadstormende komiker. Hans stand-up tager udgangspunkt i sit eget liv og absurditeterne, der hersker der og i alles liv - og på en afdæmpet og morsom facon får han os alle til at grine af det.
Udover selv at optræde er Søren også tekstforfatter og journalist og har senest været hyret ind som jokeskriver på sæson 2 af En Stor Aften med Simon Talbot.
Så ønsker du personligt, målrettet materiale til, er Søren også mand for dén opgave. Giv lyd for en uforpligtende snak om dit næste arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Søren Ladefoged: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Et stort, godt grin

Søren gav alle ved vores foreningsarrangement et solidt grin (og deraf mavekramper) med hjem fra arrangementet. Han havde målrettet en del af sæt til vores arrangement, hvilket var over al forventning. Han var både super underholdende og en rigtig flink fyr. Tak for et super godt show, og vi håber at se meget mere til Søren i fremtiden :D

Anmeldt af Maria d. 4. oktober 2022

Kontakt Søren Ladefoged

Kontakt Søren Ladefoged via formularen her, så vil Søren Ladefoged vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.