Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Sofie Flykt

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

25-45 min

Profil

Med sin personlige, ærlige og intelligente stil deler Sofie Flykt ud af livserfaringer, observationer og anekdoter fra et relativt almindeligt menneske i tredivernes synspunkt. Hun er hardcore og ikke bange for at gå til stregen – og nogle gange over, når hun taler om alt det fede og knap så fede ved livet i dagens Danmark.

Læs mere...

Mere om Sofie Flykt

Sofie Flykt har lavet stand-up siden 2010 og er fast inventar til den årlige Zulu Comedy Festival, hvor hun blandt andet har været en del af publikumssucceserne Her Står Jeg i 2013 og Lærerne - uegnet for børn i 2014.

Her Står Jeg
"Her står jeg" handler i al sin enkelthed om tre komikere – Ane Høgsberg, Sofie Flykt og Tine Marie - der har det ene tilfælles, at de står på samme scene samme aften. 
Som ethvert andet godt *boyband er der noget for enhver. Om du vil høre om at være fra Tønder, men forsøge at integrere sig i København, at vokse op i socialklasse Å udenfor Kalundborg eller være nørdet overklassebarn i Odense, så er "Her står jeg" en times sprød underholdning for dig. 

*OBS: Der vil hverken være skønsang, koreograferet dans eller fyre i bar overkrop - men masser af jokes. 

Lærerne - uegnet for børn
Hvis du er lærer, har haft en lærer eller bare kan stave til lærer, så er dette stand-up showet for dig. Komikerne Jakob Svendsen og Sofie Flykt er gået sammen om et show der tager udgangspunkt i deres prestigefyldte liv som gymnasielærere. En dagligdag præget af autoritet, ansvar og lunken kaffe bliver taget under (k)ærlig behandling i en fremragende stand-up præstation, som demonstrerer udtømmende opfyldelse af genrens mål med ingen eller få uvæsentlige mangler.

Kontakt Sofie Flykt

Kontakt Sofie Flykt via formularen her, så vil Sofie Flykt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.