Sofie og Rasmus

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Sofie og Rasmus

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

Op til 8 timers repetoire

Profil

Sofie og Rasmus er en duo, der består af sangerinden Sofie Klausen og guitaristen Rasmus Trinderup. Duoen har eksisteret i snart 10 år og har spillet til utallige festlige lejligheder: (Brylluper, festlige indslag, fødselsdage, konfirmationer, receptioner mm.
Med spilleglæde, charme og gode sange er vi med til at gøre din fest til en uforglemmelig aften!

Sofie og Rasmus spiller med ungdommens glød og charme de lækreste radiohits, fra start 80’erne og frem til i dag, som der med garanti kan sætte gang i en fest. I repertoiret kan der nævnes: Stor Mand, Den Jeg Elsker, Jeg Vil La’ Lyset Brænde, Føler Mig Selv 100, Simply The Best, Øde Ø, Walking On Sunshine, Kom Tilbage Nu, Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig

Selvom det blot er en duo, formår Sofie & Rasmus at skabe et stort lydbillede med fængende korstemmer og loops, som Rasmus laver på sin guitar. Popsangene får et specielt twist, da arrangementerne er bygget op på guitarloops, som består af beats på guitaren, melodifraser, basslines, som er smurt ind i lækre effekter. I kombination med dette og Sofies flotte, charmerende og lyse klang, bliver gæsterne implicit inviteret til at skråle med og bevæge sig på dansegulvet.

Kontakt Sofie og Rasmus

Kontakt Sofie og Rasmus via formularen her, så vil Sofie og Rasmus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.