Soulman Group

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Soulman Group

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2*45 / 3*45 / 2*60

Profil

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! Et band med et hold af musikere, som har erfaring fra et hav af optrædener i forskellig regi, blandt andet X Factor og Dansk Melodi Grand Prix.

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! Et band med et hold af musikere, som har erfaring fra et hav af optrædener i forskellig regi, blandt andet X Factor og Dansk Melodi Grand Prix.

Soulman Group spiller hits fra de seneste seks årtier inden for pop, soul og funk: Michael Jackson, Stevie Wonder, James Brown, Earth Wind & Fire, Danseorkestret, Marvin Gaye, Prince, Gnarls Barkley og mange flere.

Uanset din begivenhed, har Soulman Group den perfekte musikalske løsning. Fra intime akustiske sæt til bryllupper og fødselsdage til eksplosive optrædener ved festivaler og firmafester - vi forvandler ethvert arrangement til en uforglemmelig fest!

Soulman Group er et unikt tilbud til den kræsne musikelsker, men også den festglade, som vil have gang i gaden. Bandet er garant for alle slags arrangementer. (Blæsertrio kan tilkøbes). Vi glæder os til at høre fra dig!

Bandet spiller til dels med Marcel Gbekle, dels Tomas Thordarson, som vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2004. Begge er opflasket i showbiz og kender alt til de fede fester!

Musikafspiller

  1. 00:00 Soulman Group feat. Tomas Thordarson
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaFo1IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--34c1bb7b7c3a5febe092d9060b8045f2bfe0f29a/Soulman%20feat.%20Tomas%20Thordarson.mp3?5670556
  2. 00:00 Soulman Group (live-medley)
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbDhQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1aa62e91a906fdbc4fb7a43dade0632af398fb41/Soulman_-_medley.mp3?5670556

Videoklip


Anmeldelser ( | af Soulman Group: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk band!!! Tiden fløj afsted med fyldt dansegulv!!!

Hvis du leder efter et band, der kan sætte gang i dansegulvet og forene flere generationer til din næste fest - så skal du vælge Soulman Group!! Vi havde Carsten og Co. ude og spille til vores bryllup, og det var en fest fra start til slut! Fantastiske musikere, og forsangeren, Thomas, gjorde det vanvittigt godt! Vi havde så mange gæster, der kom hen til os og sagde ‘HVOR har I fundet bandet henne?! De er jo helt fantastiske!!’. Soulman Group spillede for os i 2x55 min., og tiden fløj afsted! Det bliver ikke sidste gang, vi hyrer jer til fest - tusind tak!!! :-)

Anmeldt af Sophie d. 24. maj 2023
5
1
5

Fantastisk festligt band!

Vi bookede Soulman Group til vores bryllup, og vores gæster var på dansegulvet fra start til slut! Der var fantastisk stemning! Bandet spillede superb og spillede alle de sange, vi elskede og kunne synge med på. Vores gæster roste bandet i høje toner, og vi som brudepar er yderst tilfredse og anbefaler dem meget gerne videre til andre. Vi kunne havde danset til jer all night long! I fuldendte en i forvejen perfekt bryllupsfest.

Anmeldt af Maria Bech Espersen d. 4. juli 2017

Kontakt Soulman Group

Kontakt Soulman Group via formularen her, så vil Soulman Group vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.