Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

SP Musik

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-7 timer

Profil

Rutineret pianist med øre og øje for at tilpasse musikken til netop jeres fest. Stilen er meget blandet og kan kombineres med den musik I godt kan lide. Har spillet til mange bryllupper m.m. Skriv til mig, så finder vi ud af hvordan musikken til jeres fest skal sættes sammen.

Læs mere...

Mere om SP Musik

Har også mulighed for at spille op til dans med band efterfølgende med 2 forskellige konstellationer:

Det ene band er en trio - "Festbagmændene" - egner sig OGSÅ til mindre steder - består af bas, guitar og 2x vokal (trommer og keys er indspillet live som backingtracks - dvs. ikke noget suppe-steg-is-orgel der står og leger rytmeboks - men ægte indspillede instrumenter). Masser af energi og meget dansevenlige hits. Stilen er pop/rock fra 80'erne og op. Der er masser af syng-med-venlige sange. Trioen er en økonomisk fornuftig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det andet er et 5-mands band- "Heart Copy" med svedige grooves i form af hits fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og nyere musik. Har masser af jobs på bagen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af SP Musik: 4,9 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Han spillede dejlig rolig musik.

Han gjorde det rigtig godt.

Anmeldt af Nancy Høyrup d. 4. juli 2021
5
1
5

Fantastisk fællessang

Vi havde bestilt en times guidet fællessang En eftermiddag i forbindelse med en 80 års fødselsdag, og arrangementet overgik alle vores forventninger. Søren spillede og styrede fællessangen og fortalte kort og sjovt og indlevende en anekdote om de sange, vi valgte. Vi lænede os bare tilbage og nød Fællesskabet Og musikken og Sangen. Kan meget varmt anbefale ham.

Anmeldt af Lotte d. 13. september 2020

Kontakt SP Musik

Kontakt SP Musik via formularen her, så vil SP Musik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dinner-eksempler
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb3dJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--45d54b67f36120c94821f2b41717f2a6ed2b9ecb/Lydeksempel_til_Eventzonen.mp3