SP Musik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

SP Musik

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-7 timer

Profil

Rutineret pianist med øre og øje for at tilpasse musikken til netop jeres fest. Stilen er meget blandet og kan kombineres med den musik I godt kan lide. Har spillet til mange bryllupper m.m. Skriv til mig, så finder vi ud af hvordan musikken til jeres fest skal sættes sammen.

Har også mulighed for at spille op til dans med band efterfølgende med 2 forskellige konstellationer:

Det ene band er en trio - "Festbagmændene" - egner sig OGSÅ til mindre steder - består af bas, guitar og 2x vokal (trommer og keys er indspillet live som backingtracks - dvs. ikke noget suppe-steg-is-orgel der står og leger rytmeboks - men ægte indspillede instrumenter). Masser af energi og meget dansevenlige hits. Stilen er pop/rock fra 80'erne og op. Der er masser af syng-med-venlige sange. Trioen er en økonomisk fornuftig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det andet er et 5-mands band- "Heart Copy" med svedige grooves i form af hits fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og nyere musik. Har masser af jobs på bagen.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dinner-eksempler
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb3dJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ea6244f8ffaacf088696cba06e8d539441866f59/Lydeksempel_til_Eventzonen.mp3?5710384

Videoklip


Anmeldelser ( | af SP Musik: 5,0 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Det var den perfekte kunstner, der spillede passende til selskabet!
Kun ros her fra mig og mine gæster til SP Musik.

Anmeldt af Karen Margrethe Mikkelsen d. 22. maj 2023
5
1
5

Perfekt hygge pianist

Til min 70 års fødselsdagsfest havde vi fornøjelsen at bruge Søren SP MUSIK som hyggepianist. Både jeg selv, men også alle mine gæster, var meget tilfredse med Sørens levering af musik til baggrunds hygge musik og til støtte til div. sange. Søren kommenterede ikke noget som helst, men var altid hurtig og klar til at støtte vores fælles sange. Han spillede allround taffel musik, men havde også et strejf af swing og Jazz. Jeg håber, at Søren også er klar til min 80 års fest. Tak Søren for en dejlig eftermiddag.

Anmeldt af Kaj Friis-Christensen d. 15. maj 2023

Kontakt SP Musik

Kontakt SP Musik via formularen her, så vil SP Musik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.